23 Aralık 2015 unutuldu gitti

23 Aralık 2015 unutuldu gitti elbette. Fetullah Gülen şebekesini örgütlü suça sokabilecek tek delîli Tahşiye kumpasında gören savcılığın başlattığı da'vânın ilk duruşması o gündü.

Gazeteci- Yazar Mustafa Kaplan, yaşadığı ızdıraplı günleri sosyal paylaşım sayfasından yazmaya ve fetöcüleri teşhir etmeye devam ediyor. 23 Aralık 2015 tarihinde , Fethullah Gülen şebekesini örgütlü suça sokabilecek tek delili Tahşiye kumpasında gören savcılığın başlattığı davanın ilk duruşmasından baseden Kaplan, bir çok ismi de teşhir etti.

Mustafa Kaplan sosyal paylaşım sayfasındaki yazısı aynen şöyle;

23 Aralık 2015 unutuldu gitti elbette. Fetullah Gülen şebekesini örgütlü suça sokabilecek tek delîli Tahşiye kumpasında gören savcılığın başlattığı da'vânın ilk duruşması o gündü. Çağlayan'da 14. Ağır Ceza salonunun önü Fetöcü ordusuyla sarılmıştı. Biz bir avuç müşteki sığıntı gibi kalmıştık, ilk şikâyeti yapan mücâhidler de siperden çıkmamışlardı. Fetönün aktifhaber.com sitesinin haberine göre, CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal beyefendi oradaydı. Fetöcülerle canciğer kuzu sarması olduğunu esefle seyrediyordum. Türkiye Gazeteciler Sendikası Başkanı Gökhan Durmuş da oradaymış. Sanık Hidayet Karaca gazeteci ya. beyefendi onun için teşrif buyurmuş olmalı; peki bu ekibin içeri attırdığı Mustafa Kaplan ve Bünyamin Ateş gazeteci deği miydi; oraya niye gelmemişti? Zaman gazetesi yazarları Mehmet Kamış, Bülent Keneş, Sevgi Akarçeşme, Metin Yıkar, Tarık Toros da oradaymış; şimdi neredeler acabâ? Biz terör örgütüydük, sanıklar da vatan kurtaran aslan, değil mi?
Hukuk bizi haklı buldu. sanıkları mahkûm etti. Ama, adâletin eli Fetönün siyâset ve medya ayağına henüz ulaşamadı. Biz sabırlı insanlarız, bekleriz. Mahmut beye buradan el sallamak isterim...

Bülten

Bakmadan Geçme