Altundağ'dan Sitem Dolu Mesaj

Kısa bir süre Malatya Büyükşehir Belediyesi Gebel Sekreterliğine atanan Murat Altundağ'dan sitem dolu mesaj

Kısa bir süre Malatya Büyükşehir Belediyesi Gebel Sekreterliğine atanan Murat Altundağ'dan sitem dolu mesaj. Malatya'da kısa bir süre Büyükşehir'de Genel Sekreterliğe atanan, Malatya'da yapacak bir şeyinin olmadığını sezimleyerek tekrar Erzurum Büyükşehir Belediyesine geçen Murat Altundağ sosyal medya hesabından sitem dolu mesaj yayınladı.

Altundağ mesajında; "6 şubat asrın depreminde şehrin yüzde otuzyedi yapı stoğunu kaybetmiş ve belediyecilik noktasında yapılması gerekli birçok çalışmanın bulunduğu ve kısacası yıkılmış bir Malatya şehrine, şehrin belediyecilikte ihya ve inşası için hizmet etme fırsatı ile kısa süre önce büyükşehir belediyesinde genel sekreter görevine getirilmiştim. Maalesef ki, belediyecilikteki tecrübemi ve bilgi birikimlerimi paylaşacağım imkan sağlanmadığı için görevden ayrıldım. Şehrin hızlı bir şekilde ayağa kalkması için heyecanla başladığım doğduğum ve lise yıllarına kadar yaşadığım şehrime, belediyecilikte ve yöneticilikte tecrübelerimi sunamadığım ve katkı sağlayamadığım için buruk ayrılıyorum.
Koltuk ve makam sevdası ile gitmediğim şöyle bilinmeli ki; koltuğa sımsıkı tutunarak çalışma anlayışım olsaydı, ama yasal yetkilerimi kullanarak ama beni tanıyan büyüklerimizin desteği ile uzun yıllar koltukta kalabilirdim. Şahsım, devlete ve millete faydalı olamayan hiçbir makamda ve iş ortamında bulunmam anlayışı ile yetişmiş bulunmaktayım. 
Bu itibarla kadim şehir Erzurum’dan ayrılırken binlerce hüzün telefonu aldığım dostlarımla tekrar buluşmanın sevinci içerisinde bulunmaktayım. Yaşanan bu süreçte başta eşim ve oğullarım, ailem olmak üzere, 9 yıldır bana her konuda yanımda ve destek olan, belediyecilikte ileri ufuklar açan çok kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen beyefendiye şükranlarımı sunarım.
Diğer teşekkürü de beni tekrar bağrına basan ve her an yanımda olan, Erzurumdaki arkadaşlarıma, kardeşlerime, dostlarıma, ağabeylerime ve vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
    Bundan sonraki çalışma hayatımda, belediyecilikteki duayen isim kıymetli ağabeyim ve Büyükşehir Belediye Başkanım Mehmet Sekmen beyefendinin iş yükünü hafifletme düsturu ile her daim yanında olarak, Erzurum şehrimize hizmet etmeye devam edeceğim.
Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Sağ olun var olun, sağlıcakla kalın…

Bakmadan Geçme