Aksa Fırat Elektrik Tüketim Rakamlarını Açıkladı

Aksa Fırat Elektrik, Temmuz-Ağustos-Eylül ayı dönemine ait üçüncü çeyrek tüketim rakamlarını açıkladı.

Aksa Fırat Elektrik, Temmuz-Ağustos-Eylül ayı dönemine ait üçüncü çeyrek tüketim rakamlarını açıkladı. Toplam elektrik tüketiminde; Fırat Bölgesi'nde %7 artış gerçekleşti. Fırat Bölgesi'nde bu yılın en yüksek elektrik tüketimi ise Ağustos ayında gerçekleşti.

     AKSA ELEKTRİK MOBİL UYGULAMASI İLE ENERJİNİZ BİR TIKLA CEBİNİZDE     
 
  Mobil uygulamamızı App Store ve Google Play Store'dan ücretsiz indirebilir, Aksa Fırat Elektrik aboneliğinizle ilgili işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

SA FIRAT ELEKTRİK MÜŞTERİ HİZMET MERKEZLERİMİZDE COVID-19 İLE MÜCADELEYE DEVAM EDİYORUZ     
 
    Sizin ve çalışanlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Covid-19 ile mücadele kapsamında;

• Müşteri Hizmet Merkezlerimizi düzenli olarak dezenfekte ediyoruz.

• Sosyal mesafe kurallarına ve doluluk oranına dikkate ederek ofislerimize müşteri alımlarını gerçekleştiriyoruz.

• Ofislerimizde sürekli dezenfektan bulunduruyor, müşterilerimizin ve çalışanlarımızın düzenli olarak ateşlerini ölçüyoruz.

• Maskesiz ofis içine girişlere izin vermiyoruz. Siz de Covid-19 salgını kapsamında hijyeninize dikkat edip, ellerinizi sık sık yıkayıp, sosyal mesafe kurallarına uyarsanız, virüse yakalanma ihtimaliniz o kadar azalır.

    HANGİ KANALLARDAN ÖDEME YAPABİLİRİM?     
 
  Alternatif ödeme kanallarımıza ulaşmak için tıklayınız.
Web sitemizin online işlemler bölümünü, mobil uygulama, PTT ve banka kanallarını kullanarak ödemelerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 
 
AKSA FIRAT ELEKTRİK'TEN TASARRUF ÖNERİLERİ    
•    Bulaşıklar, makineye konulmadan önce fırça veya peçete ile sıyrılmalıdır. Akan suyun altında yapılan temizlik, yemek artıkları kurumadıysa, elzem olmadığı gibi su tüketimini de artırmaktadır.
•    Tıpkı çamaşır makinesinde olduğu gibi bulaşık makinenizi de boş çalıştırmayın ve çok doldurmayın, bu durum enerji tüketimini artırıyor. Bulaşık makinenizi ekonomik yıkama programıyla çalıştırın. Ekonomik yıkama programı su kullanımını da azaltacaktır.
•    Günümüzde kullanılan çoğu bulaşık makinesi yapışkan maddeleri temizlemede oldukça güçlüdür. Bu nedenle el ile yapılan ön durulama, su ve vakit kaybıdır.
•    Kurulama aşaması da tamamlandıktan sonra makine "Bekleme (Standby)" moduna geçer. Ancak bu modda da enerji tüketmektedir.
•    A, A+ sınıfı aletler ve eşyalar tercih edilmelidir.

Bakmadan Geçme