Akçadağder'den Abyb'ye ziyaret

Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği ( ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği ( ABYB) Malatya Şubesi bünyesinde bulunan ‘’Malatya cadde.com’’ web sitesinin 7.kuruluş yılını kutlama amaçlı gerçekleşen ziyarette Başkan Maskar , Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

     Akçadağ Dayanışma Derneği olarak farklı proje çalışmaları olduğunu ve projeleri kısa sürede hayata geçirmek için çalışmalarına hız kesmeden  devam ettiklerini belirten Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar,’’ Gönüllülük esasıyla çıktığımız bu yolda az sürede çok başarılı çalışmalara imza attık. Dernek olarak en önemli hedefimiz , yöremize, Bölgemize ve  Malatya’mıza hizmet etmek. Yönetim Kurulunda görev alan  arkadaşlarımızla birlikte, Akçadağ ilçemizi her alanda geleceğe hazırlamak. Sosyo- Kültürel, Ekonomik, Sağlık ve daha pek çok alanda ,yeni projelerle sahada olmaya devam edeceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

      Başkan Maskar,’’göreve geldiğimiz günden itibaren , yaptığımız her hizmetin  yanında Basın mensubu arkadaşlarımızın büyük desteğini gördük. Anadolu Basın Yayın Birliği ( ABYB) Malatya Şubesine ait tüm basın yayın organlarını taktirle takip ediyoruz. Gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile kamuoyunu bilgilendirme noktasında üstlenmiş olduğu görevi layıkıyla yerine getiren Başkan Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın nezdinde tüm medya mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum ve okuyucu kitlesinin gün be gün artığına şahit olduğumuz , ‘’Malatya cadde.com’’ web. sitesinin 7.kuruluş yılını yürekten kutluyorum’’dedi.

      Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve Yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti  dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği ( ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ‘’İlimizde  bulunan tüm STK’lara büyük önem veriyoruz. Kısa süre içinde güzel çalışmalara imza atan  Akçadağder Başkanı Murat Maskar ve Yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum’’dedi.

Başkan Yavuzkurt, anlamlı ve nazik ziyaretleri için teşekkür etti, başarılar diledi.

         Anadolu Basın Yayın Birliği ( ABYB) Malatya Şubesi  Başkan Yardımcısı ve ‘’Malatya cadde.com’’ web. Sitesi imtiyaz sahibi Said Yalçın ise, ‘’bizleri ziyaret eden Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve  Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada ,mevcut yayın organlarımızla her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek istiyorum. Bu anlamlı ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

Bakmadan Geçme