AK Partili Çalık: 'Üreteceğiz, istihdamı artıracağız, büyümeye devam edeceğiz'

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Zor bir dönemden geçiyoruz, biliyorsunuz ve biliyoruz. Bunun için her türlü tedbiri aldık, almaya da devam edeceğiz. Üreteceğiz, istihdamı artıracağız, büyümeye devam edeceğiz. Hep birlikte hedeflerimize, 2023’e erişeceğiz” dedi.

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Yeşilyurt Yakınca Tekel Depolarında faaliyetlerini sürdüren çeşitli iş kollarının temsilcileri ve çalışanlarla bir araya geldi.

Tekstilkent Kooperatifi’nde çeşitli iş kollarının temsilcileri ile bir araya gelen Çalık, “Tekel depolarının küçük işletmelere verilmesiyle kendini geliştiren, büyümeye, hedeflerine erişmek için çaba sarf eden iş insanlarıyla bir araya geldik. Yeşilyurt’ta bulunan tekel depolarındaki Tekstilkent Kooperatifi’nin üyeleriyle bir aradayız. Yaklaşık bin kişilik istihdam sağlayan 20 firmamızı barındıran bu mekâna emek veren herkesi canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, küçük atölyelerin fabrikaya dönüşmesi noktasında gerekli görüşmelerin yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:
“Tekel depolarıyla ilgili geçmişte yapmış olduğumuz girişimlerle, organize dışındaki tekstil atölyelerinin toplanarak buraya gelmesi ve fabrika olma yolunda emin adımlarla ilerleyen iş insanlarımızla dolu. Ben kat edilen bu yolu çok önemli görüyorum. Bu 10-15 senelik bir hikâye ve bunun neticesinde de kardeşlerimiz kendilerini daha da geliştirmek, daha da büyümek, ihracata gitmek, yurt içi ve yurt dışı transferler yapmak istiyorlar. Bununla ilgili Sayın Valimiz ve kalkınma ajansımızla taleplerini görüştüm. Bu noktada da buradaki küçük atölyelerimiz, fabrika ve sanayici olmak için ilk adımlarını atacaklar.”

Yaşanan zorlukları hep birlikte aşacaklarını dile getiren Çalık, “Zor bir dönemden geçiyoruz, biliyorsunuz ve biliyoruz. Bunun için her türlü tedbiri aldık, almaya da devam edeceğiz. Üreteceğiz, istihdamı artıracağız, büyümeye devam edeceğiz. Hep birlikte hedeflerimize, 2023’e erişeceğiz” dedi.
 

Yorumlar 1
Emekli Ahmet 17 Haziran 2022 19:59

Sokaklara gelin iç millet derdini dinleyin bu bahalılığa kim dur diyecek seçim geliyor emekli ler kızgın enflasyon rakamları çok yüksek

Bakmadan Geçme