AK Partili Çalık: '2023'e Doğru Yürüyoruz''

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 'Kurulduğumuz günden beri milletimizle yol yürüyoruz.

AK Parti’nin hamurunu milletimiz yoğurdu. AK Parti, milletin kendisidir. Bugüne kadar hep milletimizle yol yürüdük, Allah nasip ederse 2023’e de hep birlikte yürüyeceğiz” dedi. 

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında İnönü Caddesi, Malatya Park AVM ve Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etti. 

Çalık, Malatya’daki ziyaretlerini ve temaslarını tüm hızıyla sürdürüyor. Milletvekili Çalık, kentteki temasları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

İnönü Caddesi, Malatya Park AVM ve Mısır Çarşısı esnafını ziyaret eden Çalık, yoğun ilgi altında sorun ve istekleri dinledi. Esnaf ve vatandaşlarla uzun süre sohbet eden Çalık, Hacıevliyagil Apartman sakinleriyle de bir araya geldi. 

AK Parti iktidarının 20 yıldır Türkiye’de her alanda önemli  hizmetler yaptığını ifade eden Çalık, “AK Parti, milletimizin öz evladıdır. Biz, hizmet partisiyiz. 20 yılda Türkiye’de her alanda yaptığımız hizmetler ve eserlerimiz milletimiz tarafından takdir edilmiştir. Hiçbir zaman laf partisi olmadık, biz her zaman icraat yaptık” dedi. 

Milletvekili Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkeye ve millete durmadan hizmet ettiklerini belirterek, “İlk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. 20 yılda ülkemizin her köşesine hizmet ettik. Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz artarak devam ediyor. Ülkemiz 20 yılda çok önemli kazanımlar elde etti. Türkiye’nin hedeflerini milletimizle birlikte yol yürüyerek gerçekleştirdik. Şimdi önümüzde 2023 hedefi var. İnşallah bu hedefe de milletimizle birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz” diye konuştu. Milletvekili Öznur Çalık’a yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, “Sen, Malatya’mızın çiçeğisin. Seni çok seviyoruz” dediler.

Bakmadan Geçme