• Haberler
  • Malatya
  • AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak'tan Bayram Ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili Ölmeztoprak'tan Bayram Ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katılan Ölmeztoprak partililer ile bayramlaştıktan sonra İl Başkan Yardımcıları İlhan Doğan, Sezai Ertem ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Mercan ile Akçadağ ilçesinde hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu. Bahri, Kozluca, Develi mahallelerini ziyaret ederek, Afet Konutları inşa alanlarında incelemelerde bulunan Ölmeztoprak, AK Parti Akçadağ İlçe teşkilatı ve vatandaşlarla da bayramlaştı.

 

AK Parti İl Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremden dolayı buruk bir bayram geçirdiklerini ifade eden Milletvekili Ölmeztoprak, “6 Şubat asrın felaketi sonrası ilk andan itibaren birlik ve beraberlik içerisinde olan aziz milletimiz ve devletimizin tüm organları dayanışmanın önemini tüm Dünya’ya göstermiştir. Bu bayramda da devletimiz ilgili tüm kurumlarıyla, belediyelerimiz tüm kapasiteleriyle, sivil toplum kuruluşlarımız tüm imkanlarıyla ve gönüllüleriyle asrın felaketinin yaralarını devlet-millet el ele, omuz omuza vererek hep birlikte sarıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“Şehit ailelerine anlamlı ziyaret”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak bayramlaşma programına, ülkemizin savunması, istiklal mücadelemiz ve mukaddes değerlerimiz uğruna canlarını gözlerini dahi kırpmadan feda eden şehitlerimizin ailelerini ziyaret ederek, şu ifadelerde bulundu, “Bugün rengini şehitlerimizin kanından alan şanlı bayrağımızın altında huzur ve güven içerisinde yaşayabiliyorsak, bayramlarımızı mutlu ve huzurlu kutlayabiliyorsak, ülkemizin savunmasında canlarını feda eden şehitlerimiz ve şanlı gazilerimizin fedakarlıkları sayesindedir. Bu anlamda bir kez daha aziz vatanımız uğruna canlarını gözlerini dahi kırpmadan siper eden aziz şehitlerimize ve ahirete irtihal etmiş olan tüm gazilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

 

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak bayram ziyaretlerine Kale ilçesinde devam etti. AK Parti Kale İlçe Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcısı Fırat Palancı ve İlçe Koordinatörü Fikret Çolak ile ziyarette bulunan Ölmeztoprak, Kale Belediyesine de ziyarette bulunarak Başkan Murat Koca ve Kale İlçe Başkanı Abdulvahap Temur ile ilçe bünyesinde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu ve daha sonra ilçe esnafını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

Daha sonra yerel basının bulunduğu Basın Konteyner Sitesini ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak,"İnşallah önümüzdeki bu süreçte sizlerle, istişarelerimize devam edip, Malatya’mızı hak ettiği noktaya hep birlikte kavuşturacağız. Geçtiğimiz 6 Şubat depreminde Basın camiamızdan birçoğunun ofisleri ve yayın yapılan binaları yıkıldı ve ağır hasarlar aldı. Buna rağmen ilk günden itibaren görevlerini büyük bir özveri, çaba ve şeffaflık içerisinde yürüttüler. Ben her türlü zor şartlara ve imkansızlıklara rağmen gece, gündüz demeden depremzedelerimizin ve şehrimizin durumunu yazılarıyla, görselleriyle ve röportajlarıyla kamuoyuna yansıtan, bilgilendiren basınımızın çok değerli mensuplarına buradan şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Bakmadan Geçme