AK Parti İl Teşkilatından Teşekkür

AK Parti Malatya İl Başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

AK Parti Malatya İl Başkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya mitingi için basın toplantısı tertiplendi. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya,  AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan ve AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan katıldı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Malatya’ya 17. kez geldiğini belirterek, “Malatyalı hemşerilerimiz miting alanını adeta hınca hınç doldurdu. Bundan dolayı bütün Malatyalılara teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ziyareti 16 Nisan referandumunda Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemine yüzde 70 oranında destek veren Malatyalı hemşerilerimize bir teşekkür mahiyetinde idi. "dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Ağustos ayına denk gelmesi, havaların çok sıcak olması ve kayısı hasadı olmasına rağmen Malatyalıların Cumhurbaşkanına büyük bir sevgi ve teveccüh gösterdiğini ifade ederek, “Çok ciddi bir kalabalık oldu, gerçekten vatandaşlarımız alana adeta sığmadılar. Cumhurbaşkanımız da Malatya’dan memnun bir şekilde ayrıldı. Malatya'lı vatandaşlarımız ,hem Cumhurbaşkanımıza hem de bizlere sahip çıktı"ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, mitingin 5 günlük gibi kısa bir süre içinde netleşmesinin ardından, miting alanının  kalabalık olduğunu belirterek, “Miting, 5 gün öncesinden netleşti ama buna rağmen alan hınca hınç doldu. Bu miting Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya olan Malatya’nın da Cumhurbaşkanımıza olan sevgisinin göstergesidir. Özellikle mevsim itibariyle gerçekten ben de biraz tedirginlik yaşamadım değil. Vatandaşın tarlada, yaylada ve tatilde olduğu bir dönemde böyle bir mitingi kısa süre içerisinde organizeden kaynaklanmaktadır. Bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum, miting alanını dolduran vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme