• Haberler
  • Malatya
  • AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın'dan ABYB'ye ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın'dan ABYB'ye ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Seçim çalışmaları kapsamında basın Konteynerlarına ziyaret gerçekleştiren Taşkın, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine  seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.
Gerçekleşen ziyarette AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Önceliğimiz vatandaşlarımızın bir an önce konteynerden kurtulması ve esnafa kalıcı iş yeri imkanı sağlamak’’dedi.
Taşkın,“Teşkilatımızla, ilçe başkanımızın önderliğinde çalışma hamlelerimizi başlattık. Bütün vatandaşlarımızla inşallah temas halinde olacağız. Çalmadık kapı ,sıkmadık el girmediğimiz gönül bırakmayacağız. Saha çalışmalarımızda  vatandaşlarımızdan, Battalgazili hemşerilerimizden çok güzel tepkiler alıyoruz. Umutları dinç, taze, geleceğe dair hayalleri var. Biz bu umutları diri tutacağız. Hemşerilerimizin hayallerinin  umutlarının gerçekleşmesi için yirmi dört saat, gece ,gündüz durmadan çalışacağız’’ ifadelerine yer verdi. 


‘’Biz  kentsel dönüşümü de ,Osman Başkanın bıraktığı yerden daha ileri boyutlara taşıyacağız’’şeklinde açıklama yapan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ,’’ başka projelere yönelik hazırlıklarımız da var. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayımız, bizler, üniversite de  , inşaat, mimarlık, kamu yönetimi bölümleriyle diyalog içerisindeyiz. İnşallah kısa sürede bilim kurulu şeklinde çalışmamız olacak’’dedi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın ve beraberindeki heyete teşekkür etti, başarılar diledi.

Bakmadan Geçme