Ak Genç Yeşilyurt Ramazan Ayında Sahada!

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları üyeleri, Ramazan'da

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları üyeleri, Ramazan’da ‘İftara 5 Kala’ sloganıyla iftarda evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları iftariyelikleri ikram etti. 
AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları tarafından iftara yetişemeyen vatandaşlar için ‘İftara 5 Kala’ projesi ile şehrin en yoğun kavşaklarından  iftariyelikler dağıtıldı.  AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih TAV ve Yeşilyurt Gençlik Kolları Yürütme & Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı etkinlikte iftarı evinde açamayıp trafikte kalan vatandaşlara İftara 5 Kala projesi ile kumanya paketi dağıtılarak iftarlarını açmaları sağlandı.   
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Salih TAV  konu ile ilgili yaptığı açıklamada Ramazan ayında yardımlaşma ve paylaşma konularındaki hassasiyetin daha da arttığını söyledi. Projenin iftar için evine yetişemeyen, yolda, trafikte olan vatandaşlara yönelik olduğunu aktaran TAV, sözlerine şu şekilde devam etti; “Biz, gençlik kolları olarak her yıl yapmış olduğumuz etkinliği bu yıl da sürdürdük. İşinden, yolda olmasından dolayı iftara geç kalan vatandaşlarımıza İftara 5 kala programımız kapsamında vatandaşlarımıza kek, hurma, meyve suyu ve su ikramında bulunarak Ramazan’ın bereketini paylaştık. Allah, tuttuğumuz oruçlarımızı, yapmış olduğumuz ibadetlerimizi kabul eylesin”
İftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan sürücülerimiz ve vatandaşlarımız Gençlik Kollarımıza teşekkür ettiler.

Bakmadan Geçme