Abyb'den Türk Eğitim Sen'e ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği( ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türk Eğitim Sen Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Ziyarette Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, Eğitimin genel sorunları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Eğitim öğretim motivasyonunun  düşük olduğuna dikkat çeken Başkan Türkyılmaz,’’ Biz doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir sendika olarak sorunlarımıza çözüm aramaktayız. Bunu yaparken de Türk Milli kimliğimize, Milli birlik ve beraberliğimize, değerlerimize büyük önem vermekteyiz. Eğitimdeki sıkıntı sadece Türk Eğitim Sen’in dile getirdiği bir problem olmamalıdır’’ifadelerine yer verdi.
Başkan Yavuzkurt ise ‘’Eğitimin iyiye gitmediğini üzülerek gözlemliyoruz. Sizlerin Sendikal mücadelesi ve verdiğiniz bilgiler hepimiz için çok kıymetlidir’’dedi.
Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, Anadolu Basın Yayın Birliği( ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
 

Bakmadan Geçme