ABYB'den Zafer Partisine İade-i ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahine iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahine iadei ziyaret  gerçekleştirdi.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ziyarette, “Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahin ve beraberindeki heyet’e  Derneğimiz olarak yapmış olduğumuz  İadei ziyaret’te misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz..İl Başkanlığı ve teşkilat üyelerinin saha çalışmalarını taktirle takip ediyoruz ve çıkmış oldukları yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahişn,” Ülkemiz, bölgemiz ve hatta dünya içiçe geçmiş çok ağır bir, -çok ağır ifadesi yetersiz-, dramatik bir kriz sarmalı içinde bulunuyor. Türkiye 20 senelik AK Parti iktidarı neticesinde varlık ve birlik tehdidi ile karşı karşıya. Türkiye’yi varlık ve birlik krizi ile karşı karşıya bırakan 20 yıl botunca AK Parti’nin izlediği 4 krize neden olan politikalarıdır. Yaşadığımız 4 kriz devlet krizi, milli birlik krizi, ekonomik kriz ve sığınmacılar krizidir.”dedi. Başkan Şahin, “Milliyetçi cephenin sesi olmaya, temsil etmeye, fikir limanı olmaya yemin etmiş kadrolardan oluşan Zafer Partisi Turan Ülküsü ve onun Koca Kağanı Prof.Dr. Ümit Özdağ’ın çizdiği ve Türkçülük hedefine; “BİLİM, BİRLİK, BARIŞ” öğretisi altında çalışmaya and içerek başladığımız, Zafer Partisi Malatya İl Başkanlığı görevini şerefle taşımaya ve Türk Milliyetçiliği bayrağını Turan’a götürmeye kararlı olan dava arkadaşlarımız  ile birlikte başladığımız göreve aynı kararlılık ve azimle devam ediyoruz”
 

Bakmadan Geçme