ABYB'den Sökmen'e hayırlı olsun ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri , Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Galip Sökmen’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi
Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sökmen ile bir süre sohbet eden Başkan Yavuzkurt, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Yavuzkurt,“Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne atanan Galip Sökmen müdürümüze öncelikle hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyorum.  İhtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşma noktasında her birimize görev düşüyor. Hepimiz
ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla ilgilenmek , duyarlı davranmak ve elimizden gelen tüm desteği vermekle yükümlüyüz. Görevine yeni atanan müdürümüze başarılar diliyorum. Misafirperverliğinden ötürü de teşekkür ediyorum. İnşallah ihtiyaç sahi vatandaşlarımıza birlikte ulaşıp, güzel işlere imza atacağız'' diye belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen ise” Malatya’ya geldiğimiz günden beri Malatyalıların sıcak ilgisiyle karşılaştım. Bu da beni memnun etti.  Bizler Hizmet yapmak için bu makamlardayız. Malatya’da hizmet çıtasını üst seviyelere çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız. İnşallah bu güzel ilimizde çalınmadık kapı bırakmayacağız ve tüm paydaşlarımızın desteği ile hizmeti daha yukarılara taşıyacağız. Nazik ziyaretlerinden dolayı Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum“dedi.

Bakmadan Geçme