ABYB'den il Sağlık Müdürü Bentli'ye Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr.Recep Bentli’ye nezaket  ziyareti gerçekleştirdi.
Kentte sağlık alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alışverişi yapılırken Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Pandemi sürecinde Sağlık ekibiniz ve 112  Acil Çağrı Merkezinin özverili çalışmalarını yakinen takip ettik. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz. Araştırmalarımıza göre Sağlık alanında gelen istek ve şikayetlerin anında çözümü noktasında gereken çalışmaların yapıldığını bizzat biliyoruz.Bundan sonraki süreçte sizlere ve tüm sağlık ekibinize başarılar diliyorum.” Dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Prof Dr.Recep Bentli ise, “ İlimizin bir çok sağlık alanında  konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk. Pandemi sürecinin başlangıcından bu yana İlimizdfe maalesef  Kovid -19 hastalığından vefat eden vatandaş sayımız bine yakın olduğunu üzülerek beyan ediyorum. Özellikle Kovid-19 hastalığında 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızı kaybettiğimiz belirtmekte fayda var. Şu an için hastanelerimizde yoğun bakım ünitelerimizde hasta sayısının azalması sevindiricidir.  Gerek hastane personellerimiz gerek sahada olan sağlık ekiplerimizin verdiği mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.
İl Sağlık Müdürü Bentli daha sonra ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kuruluna teşekkür ederek,  çalışmalarında başarılar diledi.
 

Bakmadan Geçme