ABYB'den müzik merkezine ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri, işletmesi Malatya'lı sanatçı İbrahim Altun 'a ait olan İbrahim Altun Müzik Merkezini ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri, işletmesi  Malatya’lı sanatçı İbrahim Altun ’a ait olan İbrahim Altun Müzik Merkezini ziyaret etti.

     Mücelli Caddesinde açılan ve küçükten büyüğe herkesin yoğun ilgi gösterdiği Müzik merkezini ziyaret eden  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri, müzik merkezinin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Müzik merkezindeki Öğretmen, öğrenci ve işletme sahibi Malatya’lı sanatçı İbrahim Altun’la bir süre sohbet etti.

      Başkan Yavuzkurt’’bağlamadan, kemana, piyanodan, koroya kadar pek çok farklı branşın yer aldığı Müzik merkezine her yaş gurubundan yoğun talep olması Türk müziğine  katkı sağlayacaktır’’dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İbrahim Altun ,Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şubesi Yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Müzik merkezine  olan yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Atun ‘’ Ortaokul çağından lise ve üniversite, ev hanımları ve her meslek gurubundan  müzik sevenlerin yoğun ilgisi bizleri mutlu ediyor’’şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme