• Haberler
  • Malatya
  • ABYB'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e ziyaret

ABYB'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı  Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Gerçekleşen ziyarette Başkan Sami Er’e görevinde başarılar dileyen Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı  Filiz Yavuzkurt “6 Şubat depremlerinden sonra iki seçim atlattık. Ama bizim asıl gündemimiz depremdir. En büyük arzumuz Malatya’mızın  yeniden ayağa kalkması ve eski günlerine kavuşmasıdır. Hepimiz Malatya’mız için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah el birliğiyle Malatya’mızı eski günlerinden daha güzel günlere getireceğiz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz’’diye belirtti.
Seçimlerde Malatya’da da iyi bir sonuç elde ettiklerini belirten Sami Er, “İnşallah bize oluşan bu teveccühün gereğini yerine getireceğiz. Vatandaşlarımızın bundan hiçbir şüphesi olmasın.Seçimde taahhüt ettiğimiz bazı konularla ilgili Ankara’da girişimlerde bulunduk. Şunu belirtmek istiyorum; bir ayağımız Malatya’da diğer ayağımız Ankara’da. Malatya kamuoyumuz ile birlikte bu sıkıntıları aşacağız’’ifadelerine yer verdi.
1 Nisan itibariyle Malatya’da depremin izlerini silme adına ekibiyle durmadan çalışacaklarını dile getiren Başkan Er, “Halkımız bu hususta bize kesinlikle güvensin. Bizler görev aldığımız andan itibaren tüm sorunları çözme adına büyük gayret gösteriyoruz. Görevimiz süresince her zaman milletimizin dediği olacak. Ortak akıl ile hareket edeceğiz’’dedi.


 

Bakmadan Geçme