ABYB'den İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi,İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına iadei ziyaret gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi,İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına iadei ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, “Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Başkan Yardımcısı Said Yalçın’ın sürdürdüğü yaklaşık 9 senedir takip ettiğimiz haberleri,şeffaf, tarafsız, objektif  olduğunu,haberleri ayırt etmeden yayın organlarında yer verdikleri için teşekkür ediyorum ve başarılarının daim olmalarını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde iktidar olmak istiyoruz. Ülkenin kangren haline dönüşmüş olan sorunlarının çözümüne yönelik politikaları hayata geçirme hedefimiz var. Bunun içinde göreve hazırız. Ülkeyi içinde bulunduğu çıkmazdan çıkarmak için, İYİ Parti kadroları olarak hazırız. Ülkemizi, 20 yıllık AK Parti iktidarının içerisine düşürmüş olduğu çıkmazdan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.
Başkan Yıldız, “Maalesef hükümet artık bu işi sürdüremiyor, götüremiyor, yönetemiyor. Artık ayak oyunlarıyla seçimi almanın hesabı içerisindeler. Seçim sistemi değiştiriliyor, bunlar iktidara çare olmayacak. Hükümet bu işle uğraşacağına milletin derdiyle dertlensin. Tarım ve Orman Bakanı’nın yaptığı bir açıklama var; siz gerekli desteği verin çiftçiler en iyi şekilde üretim yapar. Buraları bırakıp, Afrika’ya gitmenin bir anlamı yok. İYİ Parti olarak biz sahadayız. Çiftçimize, üreticimize, esnafımıza, sağlık çalışanlarımıza ve bütün vatandaşlarımıza çare olacağız” dedi.
İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız, “ Yerel yöneticilerimizin çalışmalarını yetersiz buluyoruz. Özellikle Malatya’da yarayan kanamız trafik sorununa halen çözüm bulunamadı.” Şeklinde konuştu.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise,” ABYB olarak tüm siyasi partilerimize eşit mesafede olduğumuzu  belirtmek isterim. İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığına atanmanızdan dolayı sizleri ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Serdar Başkanı yıllardır iş insanı ve siyasetin içinde gördük. İYİ Parti Genel Başkanlığı isabetli bir karar vermiştir .Serdar Başkanın iyi partide iyi bir ivme kazanacağına ve parti teşkilatına yararlı projeler ile hayata geçirip Malatya halkına faydalı işler sunacağına inancımız tamdır” dedi.
 

Bakmadan Geçme