ABYB' den İl Jandarma Komutanı Ercan Altın'a Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve  Yönetim Kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
   Başkan Yavuzkurt,"Güvenlik güçlerimiz bizim baş tacımız ve göz bebeğimizdir. Huzurumuz, birliğimiz ve beraberliğimiz güvenlik görevlilerimizin canları pahasına verdikleri mücadeleyle oluyor. Bu nedenle buradan görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar ve görevlerinde başarılar diliyorum.  Göreve geldiği günden bu yana şehrin dinamiklerini takip eden, sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog kuran ve şehrin merkezi ve ilçelerinde de sürekli aktif rol oynayan İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Ercan Altın gibi başarılı bir Komutanın İlimizde olması bizleri memnun ediyor. Komutanımızın ilimizde çok başarılı olacağına inancımız tamdır. ABYB Yönetim Kurulu olarak, mevcut yayın organlarımızla  komutanımız ve askerimizin yanındayız. Her zaman, her konuda istişareye ve fikirlere açığız. Kadim kültürümüzde Asker ocağı Peygamber Ocağı’dır. Askerimiz, değerlerimizde Milletimizin gözbebeğidir''dedi.
  ''Huzurumuz, birliğimiz ve beraberliğimiz güvenlik görevlilerimizin canları pahasına verdikleri mücadeleyle oluyor'' ifadelerine de yer veren Başkan Yavuzkurt,'' Bu nedenle buradan görevi başında olan tüm güvenlik güçlerimize kolaylıklar ve görevlerinde başarılar diliyorum''şeklinde konuştu. İl Jandarma Komutanlığı’nın  çalışmalarına daima destek ve katkı sunmaya hazır olduklarını belirtti.
   Malatya İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek basın sektörünü  önemsediklerini ve önemli misyonları üstlendiklerine değinerek ziyaretten dolayı teşekkür etti. 
  Malatya halkının kanunlara ve kurallara sürekli uyduğunu takip ettiğini dile getiren  Albay Altın, Malatya halkına hizmet vermekten  dolayı büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirtti.  Jandarmanın tüm unsurlarının sahada aktif olarak görev yaptığını, vatandaşların can ve mal güvenliği için seferber olduklarını ve suç meydana gelmeden önce tedbirler alarak proaktif olarak görev yaptıklarını  belirten Albay Ercan Altın,'' Herkeste büyük bir Malatya sevdası var, umarım bu amaçla yapılan çalışmalar daha iyi seviyeye gelir. Bizler de jandarma olarak her zaman her türlü desteğe, katkıya hazırız” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme