ABYB'den Emniyet Müdürü Çankal'a Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Emniyet Müdürlüğüne atanan Arif Çankal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri  asrın felaketinin yaşandığı Malatya  ve Malatya’lı hakkında görüşüp , fikir alışverişinde bulundular.
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yavuzkurt,’’Müdürümüzün Göreve geldiği ilk günden itibaren alınan asayiş tedbirleri fazlasıyla hissediliyor. Depremin yaşandığı bu zor süreçte 7/24 görev başında olan güvenlik güçleri vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlama noktasında, mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştı. Alınan etkin tedbirler vatandaşa daha fazla huzur ve güven veriyor’’dedi.
Emniyet Müdürü Arif Çankal ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek depremzede olmalarına rağmen Malatya’nın asayişini sağlamak için etkin tedbirler aldıklarını belirtti.
Çankal, “meydana gelen tüm olaylara müdahale edilmiştir. Tek bir faili meçhulümüz yoktur. Malatya’nın Şark bölgesi olması nedeniyle yeni personel ve araç takviyesi istedik. Polisimizin barınma ihtiyacı içinde konteyner çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşın huzuru için Polisimiz 24 saat görev başındadır” ifadelerine yer verdi.
 
 

Bakmadan Geçme