• Haberler
  • Malatya
  • ABYB'den Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a Ziyaret

ABYB'den Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ziyarette yaptığı konuşmada ” Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Başkan Taşkın'a görevinde başarılar diliyorum. Bu makamlar hizmet ve emanet makamlarıdır. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ın Malatya’mıza, halkımıza hizmet noktasında emanete sahip çıkacağına inancımız tamdır. Şehrin bir an önce ayağa kalkması için  yapılacak tüm hizmetlerde  mevcut yayın organlarımızla  yanında olacağımızı belirtmek istiyorum’’ ifadelerine yer verdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren  Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ise”, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı Yönetimine  Nazik ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikli hedefimiz şehrin bir an önce ayağa kalkması, Ticaretin dönmesi ve barınma sorunlarının çözümüne yönelik adımların atılmasıdır. Yerel ekonomimizi canlandırmak için atılması gereken adımlar neyse atacağız. Amacımız ilçemizi ortak akılla yöneterek hemşerilerimize her alanda hizmet etmek. Geçmişin mirasıyla geleceği inşa edeceğiz’’dedi.

Bakmadan Geçme