ABYB'den Başkan Yıldırım'a ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırımı ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırımı ziyaret etti.
Ziyarette partisinin Battalgazi 2.Olağan kongresininde gerçekleştiği proğramda, Uzman Veteriner İbrahim Uzun kongrede Battalgazi İlçe Başkanlığına seçildi.
İlçe Başkanlığına Uzman Veteriner İbrahim Uzun'un seçildiği kongrede İl Başkanı Bilal Yıldırım burada yaptığı konuşmada ,Büyükşehir Belediye İşçilerinin durumunu ele aldı. Yıldırım işçilere gereken zammın yapılmadığını ifade ederek işçi maaşlarına yansıtılması gereken ödeneklerin konserlere harcandığını ifade etti. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞÇİLERİ EKMEKLERİYLE TEHDİT EDİYOR
Ülkemizin yaklaşık 1 yıldır içinde bulunmuş olduğu ekonomik krizin etkileri halen daha devam ediyor. Alım gücü ciddi manada düşmüş, temel ihtiyaç kalemleri artmış, her geçen gün zamlar gelirken Malatya Büyükşehir Belediyesi kendi personelini maalesef enflasyona karşı ezdirmiştir. Teklif ettikleri zam rakamı hakikaten çok gülünç. Halbuki bütün işlere koşturan bu işçiler belediyenin bel kemiğini oluşturuyor. Bu insanlar aldıkları maaşları tek başlarına harcamıyorlar. Bu insanların evleri var, çoluk çocukları, eşleri, anne ve babaları var. Belki bakmak zorunda oldukları hasta ana babası veya çoluk çocukları var. Engelli olan bakıma ihtiyacı olan akrabaları var. Bu komik zamları yaparken hiç mi vicdanınız sızlamadı? Birden fazla maaş alan o karar mercii olanların hiç mi insafı kalmamış? 

Ancak iş konserlere, festivallere, panayırlara gelince maşallah para bol. Manga, Haluk Levent, Manuş Baba, Hande Yener, Serdar Ortaç.. Bu insanların gelmesi, bir sahneye çıkması yüzbinlerce lira ! Bu insanların her biri milyonluk insanlar. Buralara para harcanırken bonkör oluyorsunuz da belediye işçilerinin, emekçilerin maaş zamlarına gelince mi tasarrufunuz ve cimriliğiniz tutuyor? Sözüm ona geçmişte başkan Gürkan'ı eleştirenler neden şimdi çıkıp tek bir kelime dahi etmiyor? Ne o belediye çalışanlarına hak ettikleri zammı yapınca vatan, bayrak elden mi gidecek? O kadar sizlere yalvar yakardık şu dönemde festival falan yapmayın diye. Bir defaya mahsus bu festivaller yapılmasaydı da belediye işçilerinin hak ettikleri maaş artışları olsaydı. Bu mudur size %70 oy veren halkın hak ettiği? Bu mudur sizin adalet anlayışınız? Yazıklar olsun bu milletin parasını öz evladına vermeyip sanatçılara saçanlara. Yazıklar olsun işçi hakkını isterken onları üç kuruşa mahkum edip bu insanları ekmekleriyle korkutanlara.
 

Bakmadan Geçme