ABYB'den Başkan Kılıç'a Hayırlı Olsun ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına atanan Burhan Kılıç'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığına atanan Burhan Kılıç’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Yeni bir parti olsak ta geleneği 40 yıla dayanan Milli Görüş geleneğinden gelen bir siyasi partiyiz diyen Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Burhan Kılıç, “Rahmetli Erbakan Hocamızın halka yapmış olduğu hizmetler ortada. Bizler Milli Görüş ruhuyla sahaya indiğimizden dolayı insanların bize bir inancı ve güveni var. Öyle ki 1994 yılında yaptığımız hizmetleri gören insanlarla oturup konuştuğumuzda bizi bir başka karşılıyorlar. Biz de inşallah 94’ten 2024’e o ruhu yeniden halkımızla buluşturacağız. Halkımız bize güveniyor güvendikleri için de bize destek veriyor. “ dedi.


Yeniden Refah Partisinde siyasete devam kararı alan Kılıç, “Türkiye’nin siyaset tarihinde görülmemiş katılımlarla ve coşkuyla gerçekleştiren Yeniden Refah Partimiz, bugün gelinen noktada, 560 binden fazla üye sayısına ulaşmış bulunmaktadır ve 1 milyon hedefine doğru hızla ilerlemektedir. Üye sayımız şu anda, ayda 30 bin artış kaydetmektedir. Bunu en kısa sürede ayda 50 bine çıkartmayı hedefliyoruz.Bu üye sayısıyla Türkiye’nin 3’ncü büyük partisi konumundayız. Ve aynı zamanda Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisiyiz.” İfadelerini kullandı.
Bizim tek gayemiz var o da halkımıza hizmet etmektir. Bu yolda bu gayede giderken kimileri yükselmiş, kimileri düşmüş biz ona bakmayız diyen Başkan Kılıç, “Bildiğiniz gibi milletvekili seçimlerine kendi başımıza girmiştik. Ama cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise cumhur ittifakına katılarak sayın cumhurbaşkanımıza destek vermiştik. Destek verdiğimiz zaman biz dost, kardeş oluyoruz da, kendi yolumuza devam ettiğimiz zaman neden bu dostluk kardeşlik bitiyor? Biz bir gaye, amaç için kurulan bir siyasi partiyiz. Biz bu gaye ve amaçlarımızı da halkımıza gösterebilmemiz için bizim kendi yolumuzdan yürümemiz lazım. Türkiye’ de bütün il ve ilçelerde kendi adaylarımızla gelecek olan seçimlere hazırlık açısından seçime giriyoruz. Ak Parti’nin söylemlerini kesinlikle kabul etmiyoruz.” Şeklinde tepkilerini dile getirdi.
Son yapılan seçimlerde de,  belediye başkanlığı ve meclis üyeliği Türkiye Geneli oy oranı bakımından da, Türkiye’nin 3’ncü büyük partisi olduk diyen Kılıç, “ Bu başarı grafiği Genel Başkanımız Fatih Erbakan ile birlikte  iller ve ilçeler bazında devam edecektir. Malatya’da göreve yeni gelmemizden dolayı yönetim kurulu ve ilçe bazındaki sıkıntıları giderip, bugün seçim varmış mantalitesi ile acilen işe koyulacağız. Başarı mutlaka Malatya’da sıkı çalışmalarımız sonrası gelecektir.” Dedi.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Yeniden Refah Partisinin Malatya’da büyük bir ivme kazandığını, Burhan Kılıç ile daha verimli çalışmalar ile başarılı olacaklarına inandıklarını dile getirdi ve başarılar diledi..


 

Bakmadan Geçme