ABYB'den Baro Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim Kurulu, Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk, Malatya Baro Başkanı Onur Demez'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim Kurulu, Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk, Malatya Baro Başkanı Onur Demez’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Malatya Baro Başkanlığına seçilen Onur Demez’I Malatya’da yıllardır tanırız. Dürüstlüğü ,Yasayı aşma konusunda yetenekli,Davayı Kazanmak adına herşeyi yapan ve hatta gerçekleri dahi söylemekten çekinmeyen, Malatya’da sevilen sayılan bir kardeşimizin Baro Başkanlığına getirilmesi hakikaten Malatyalılar adına büyük bir şansdır. Onur Demez’in seçimlerde büyük bir oy farkı ile seçilmesi, hem kendisinin hemde yönetim kurulundaki avukat kardeşlerimizin sevilen sayılan isimler olmasından kaynaklanmaktadır. Adaletin gerçekleşmesi için yargının en önemli ayaklarından ve savunma makamının temsilcileri olan Avukatlık mesleğine çok kıymet vermekteyiz.Şahsım Derneğim, yönetim kurulum ve tüm üyelerim adına , Baro Başkanlığına seçilen Onur Demez ve yönetim kurulunu kutluyorum. Başarılar diliyorum.” Dedi.
Battalgazi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Öztürk ise, “ Baro Başkanlığında haftalar öncesi Onur Demez ve yönetimin kazanacağı yönünde bir çok kesim ile aynı fikirdeydik. Sonuç şaşırtmadığı gibi, tüm Malatyalıları sevindirmiştir. Şahsım adına Baro Başkanlığına seçilen Onur Demez ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.
Malatya Baro Başkanı Onur Demez ise, “Görevlerini büyük gayret ve özveriyle yerine getiren çalışan basın mensuplarımızın hepsine minnetarız. Özellikle Anadolu Basın Yayın Birliği ve Battalgazi Gazetesinin ,tarafsız ilkeli haberlerini yakinen takip ediyoruz. Ziyaretlerinizde dolayı güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
 

Bakmadan Geçme