ABYB'den Ağçapa'ya ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Ayhan Ağçapa'ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

‘’Kahramanmaraş merkezli depremden dolayı  aylardır kapalı olan Battalgazi Belediyesi Sosyal tesisleri Bayram sonrası hizmet vermeye devam edecek’’

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt,’’Öncelikle yaşadığımız büyük afetten dolayı hepimize geçmiş olsun. İlimizde büyük hasara neden olan ’Kahramanmaraş merkezli depremin yarattığı gerek fiziksel gerek psikolojik yıkım hepimizi derinden yaraladı. Gözümüzün önünde yok olan güzel şehrimizde ayakta kalan binalardan biride Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisleri.Yaşadığımız büyük yıkımda binada az da olsa hasar gören kısımlar mutlaka olacaktır. Gördüğümüz kadarıyla Tesis yeniden açılmaya hazırlanıyor. Sosyal Tesislerin İl ve ilçeye büyük değer kattığını düşünüyorum. Yeniden hizmet vermeye  hazırlanan tesisin şimdiden  hayırlı olmasını diliyorum”dedi.
Battalgazi Belediyesi Sosyal Tesisler Müdürü Ayhan Ağçapa ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerine  teşekkür etti.
Sosyal tesis projelerinin önemini anlatan Ağçapa, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Sosyal tesisler içerisindeki imkanlarla bölgelerine değer katıyor. Vatandaşlarımızın her şeyin en iyisine layık olduğunu söylüyoruz. Bu sebeple ortaya koyduğumuz hizmetlerde en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu hususta vatandaşlarımızın memnuniyeti de bizleri ayrıca mutlu etmektedir’’ifadelerine yer verdi. 
Ağçapa,Battalgazi Belediyesi Sosyal tesislerinin bayram sonrası hizmet vermeye devam edeceğini belirti.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme