9 Ayın Senaryosu

Ali KARNAP GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Güç Birliği Partisi Genel Başkanı Ali Karnap bir yazılı açıklama yaparak, "Yapılacak olan seçimin her ne kadar bize göre yasal çerçevede yapılacağını ümit etsek de 20 yıldır hangi şartlarda seçim kazanan AKP'nin artık bu son seçimi de yapmak ya da yaptırmamak çekincesi ve kanaatini taşıyorum." dedi.

Genel Başkan Karnap, "

Yapılacak olan seçimin her ne kadar bize göre yasal çerçevede yapılacağını ümit etsek de 20 yıldır hangi şartlarda seçim kazanan AKP'nin artık bu son seçimi de yapmak ya da yaptırmamak çekincesi ve kanaatini taşıyorum. Zira dosyası bir hayli kabarık olan AKP'nin seçilememe kaygısı taşıdığından; olası seçim yaptırmama iddiaları kendilerine yakışacak cinsten karışıklık, kaos, gerilim, halkını yoksullaştırma ve üretime darbe üstüne darbe yapacağı da açık ve nettir. Hatta kitlesel provakasyonlarda kendi halkını birbirine düşürme, karşı karşıya getirme çabası içerisinde olacaklardır. Bu sebeple kitlesel provakasyonlara hazır olalım!
Esnafından memuruna, öğrencisinden sanayicisine,  emeklisinden sanatçısına bi haber olan AKP seçimi kaybetme endişesi ile hepsini de yok sayacaktır. 20 yıllık iktidarın icraatları bunu göstermektedir. Yeri geldiği zaman islam kisvesi altında kendilerine göre fetvalar yayınlayan ama islam dininin haram ve helal anlayışını görmezden gelenler kendileri değilmiydi? Canları istediği zaman Osmanlı'cı olan ama Osmanlı'nın adaletinden, güvenilirliğinden haberi yokmuş gibi davranan kendileri değil miydi? Kendilerine göre Kocatepe'de Mustafa Kemal ATATÜRK oldular, Çanakkale'de vatan savunması yaptılar. Ama Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu fabrikaları gözlerini kırpmadan yandaşlarına peşgeş çekerek telef ettiler. "Çanakkale Geçilmez!" diye bas bas bağırdılar ama vatan topraklarını acımasızca yabancı sermayeye satarak kendilerinde milli ve yerli ruh olduğunu iddia ettiler. Öğretmen, doktor hakkını istedi diye kimine "Gidiyorlarsa gitsinler" deyip kimine de akıllarınca ayrım yaptılar. Ama devlet kadrolarını kendi partililerine ikram etmekten de geri kalmadılar. Emekli, asgari ücretli ekonomik krizden inim inim inlerken kendilerine 3-5 maaşçığı az gördüler. Bismillah diyerek aynı yeri açılış yapmaktan vazgeçmediler. Daha da ileri giderek Allah'ın ayetleriyle dalga geçtiler. Bismillah diyerek Kilise açtılar.

SEÇİM YAPTIRMAMA SENARYOLARI 
Bir kaç yıldır ülkemizde yasa dışı yollarla gelen ya da tabiri caiz ise sınırlarımızı laçka eden hani bu tek tip elbiseli, askeri düzende toplanıp yürüyüş yapan bu mazlum arkadaşlar seçimlerden önce bazı illerde ve metropol şehirlerde yine masumca yol mu gösterecekler? Tabi ki bunlarda olası seçim yaptırmama iddialarından birisi.
Türk siyasetinde 20 yılda yolsuzluk ve usulsüzlük rekoru kıran iktidarın temsilcilerinin bir diğer planı da ekonomik sıkıntılar artırılarak ( elektrik, su, doğalgaz vs) kendi vatandaşını bunalıma iterek milli hamle, yerli üretim bahanesi ile yeni bir kaos yaratıp daha önce kendilerinin de sinyalini verdiği ekonomik seferberlik ilan edip seçimlere gölge düşürerek sandığı halktan ötelemek gibi planlarının olduğu da açık ve delillidir." ifadelerine yer verdi.

Ali KARNAP
GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ
GENEL BAŞKANI

Bakmadan Geçme