7/24 Hemşerilerimizin Hizmetindeyiz

7/24 Hemşerilerimizin Hizmetindeyiz

Yeşilyurt Belediyesi 444 8 9 10 nolu Çağrı Merkezi, yeni tip koronavirüs(Covid-19)  salgını nedeniyle dışarıya çıkamayan vatandaşlar, yaşlılar ile kronik hasta ve engellilerin ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 7/24 hizmet verecek.

444 8 9 10 NOLU ÇAĞRI MERKEZİ, 7/24 HİZMET VERECEK

Yeşilyurt Belediyesinde koronavirüs tedbirlerini genişlettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, daha önce 08:00 ile 22:00 arası hizmet veren Çağrı Merkezinin çalışma saatlerini 24 saate çıkardıklarını söyledi.

“HEMŞERİLERİMİZİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN 7/24 GÖREV BAŞINDAYIZ”

Evden çıkamayan vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını gidermek adına Yeşilyurt Belediye ekiplerinin görev başında olduğunu ifade eden Başkan Çınar, “ Yeni tip koronavirüs(Covid-19)  salgını nedeniyle yapılan ‘Evde Kal’ çağrısıyla dışarıya çıkamayan vatandaşlarımız için hizmet alanlarımızı genişletme kararı aldık. Bilindiği üzere vatandaşlarımızın market alış verişlerini dışarıya çıkmadan yapmaları amacıyla ‘Siz İsteyen Biz Getirelim’ projemizi başlatmıştık.  Hemşerilerimizin temel ihtiyaçlarını gidermek amacıyla 0 553 178 33 33 nolu numarayı arayan vatandaşlarımızın gıda ve temizlik başta olmak üzere tüm taleplerini evlerine kadar götürmeye başladık. Kendi içimizde yaptığımız toplantılarımızda, evden dışarıya çıkamayan hemşerilerimizin Belediyemizden taleplerini günün her saatinde rahat ve hızlı bir şekilde ulaştırmalarına destek vermek adına daha önce çalışma saatleri 08:00 ile 22:00 olan Çağrı Merkezimizi 7/24 hizmet verecek şekilde ayarlamasını yaptık. Hemşerilerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada asla yalnız bırakmayacağız, ekiplerimiz yedi gün 24 saat telefon başında bekleyecekler. Yardım çağrısı gelir gelmez harekete geçecekler. İkametlerinden ayrılmalarına kısıtlama ya da yasaklama getirilen vatandaşlarımız 444 8 9 10 nolu Çağrı Merkezimizi arayarak talep ve isteklerini bildirebilecek. Halkımızın tüm ihtiyaçlarının karşılanması noktasında deyim yerindeyse seferberlik ilan ettik. Belediye olarak vatandaşımızla iletişime çok önem veriyoruz. Virüs tehdidi ortadan kalkana kadar 7/24 görev başında olacak olan Çağrı Merkezimiz, hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak için kesintisiz hizmet verecektir. Vatandaşlarımızın sağlık başta olmak üzere tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Hep birlikte bu salgının üstesinden geleceğiz.“ dedi.

Bakmadan Geçme