• Haberler
  • Spor
  • 7. Açık Balkan Şampiyonası'nda Umudumuz Melike Gülşen

7. Açık Balkan Şampiyonası'nda Umudumuz Melike Gülşen

Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu Tarafından 17-23 Temmuz 2024 Tarihinde Edirne İli'nde Açık Balkan Avrasya Kupası Müsabakası Düzenlenecek.

17-23 Temmuz 2024 Tarihinde Edirne İli’nde düzenlenecek olan 7. Açık Balkan Avrasya Kupası Wushu Kung-fu Müsabakası’na İlimiz Sporcularından Melike GÜLŞEN ,Genç Kızlar Kategorisi’nde  İlimizin adına müsabakaya katılacak.
Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu Tarafından 17-23 Temmuz 2024 Tarihinde Edirne İli’nde 7. Açık Balkan Avrasya Kupası Müsabakası’nda  Genç Kızlar Kategorisi’nde Melike GÜLŞEN İlimizin umudu olacak.
Malatya Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Spor Şube Müdür Yardımcısı Bilal DOĞAN  Balkan Şampiyonasına Katılacak olan Sporcumuz Melike GÜLŞEN ve Antrenörü Aynı zamanda babası olan Muhammet Kemal GÜLŞEN’İ makamına davet ederek başarılar diledi.
Bilal DOĞAN konuşmasında;’’ 6 Şubat Depremi ardından Kursiyerimiz olan Melike GÜLŞEN konteynır kentte antrenmanlarına devam ederek il içinde bir çok branşta ve Okul Sporları’nda büyük başarılara imza atmıştır. Nasip kısmet Olursa Türkiye Wushu Kung-fu Federasyonu  Açık Balkan Avrasya Kupası’nda da sporcumuz umudumuz olup, İlimizi en güzel şekilde temsil edip, Allah’ın izni ile derece ile döneceklerine inanıyor güveniyorum.
Bizler Malatya Yeşilyurt Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak tüm kursiyerlerimizin ve eğitmenlerimizin her zaman takipçisi olup yanlarında  olduk. Kursiyerlerimizin başarısı İlimiz adına onur ve mutluluk verici olup, kursiyerlerimizin başarılar ile her zaman gurur duyduk. 7. Açık Balkan Avrasya Kupası Müsabakası İlimiz ve bizler için çok önemli,  olup Konteynır kentte  yılmadan gece gündüz emek veren antrenörümüz Muhammet Kemal GÜLŞEN ve sporcumuz Melike GÜLŞEN’E çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Dualarımız güzel kızımız için.’’ Dedi.
 

Bakmadan Geçme