5 Şube Açtı, Şimdi Rota Malatya

Paper Roasting Coffee&Chocolate markasıyla , Ankara'da 3,İstanbul'da 2 şube açan Malatya sevdalısı genç iş insanı Uğur Asilsoy rotasını Malatya'ya çevirdi.

Paper Roasting Coffee&Chocolate markasıyla , Ankara’da 3,İstanbul’da 2 şube açan Malatya sevdalısı genç iş insanı Uğur Asilsoy rotasını Malatya’ya çevirdi.
       Paper Roasting Coffee&Chocolate’ın kurucusu olan ve kısa sürede Ankara ve İstanbul’da şube sayısını artıran Uğur Asilsoy, Malatya’da şube açmak için kolları sıvadı.
 Malatya’lı iş insanı Asilsoy, yıllar önce açtığı Paper Roasting Coffee&Chocolate’ı kısa sürede girişimcilik ruhuyla genişletti. Yavaş yavaş Ankara’da 3,İstanbul’da 2 şube olmak üzere toplam beş şube birden açan Asilsoy, kendisi için tutku olan kahvenin yeni versiyonu olan 3. Dalga Kahvecilik ile tanışınca, evde hobi olarak başlayan süreç, işini bırakıp kahve dükkanında barista olarak çalışmaya başlamasıyla devam etti. Birçok kahve dükkanında çalıştıktan sonra kesinlikle bu işi yapması gerektiği inancıyla SCA (Speciality Coffee Assosation) Barista ve Kahve Kavurma eğitimlerini aldı. Ardından kendi markası Paper Roasting Coffee&Chocolate’ı2017 yılında Ankara’da kurdu. Yine aynı sene Callebaut’un çikolata şefinden çikolata eğitimi aldı. 2018 yılında Paper Coffee Academy’i kurdu. O günden beri akademide kahve meraklılarına atölye, profesyonel baristalara eğitim, işletmecilere danışmanlık vermektedir. Başkent Üniversitesinde misafir eğitmenlik yapmakta olan Asilsoy aynı zamanda hem kendi markasına hem de Türkiye’de birçok kahve dükkanına ve otele kahve kavurmakta.
      Aynı zamanda kahveyi daha doğru anlamak ve keyifli hale getirmek için, kahve hakkında bilinmeyenler, tarihçesi, işlenmesi, kavrulması ve demleme yöntemlerinin işlendiği ‘’NİTELİKLİ KAHVE’’ isimli kitabını okuyucuyla buluşturdu.
    Tüm şubelerde hedef kitleye ulaştığını ve tüketici grubunun kalbini kazandığını belirten genç iş insanı Asilsoy‘’ bunda tarzımız ve lezzetimizin kalitesinin üst düzeyde olmasına karşılık , fiyatlandırma açısından taviz vermediğimiz ulaşılabilirlik politikasının büyük önemi var. Şimdi sıra tatlarımızı sevdalısı olduğum memleketim Malatyalılar’la buluşturmaya geldi" diye belirtti.
HABER:FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme