5 Haftadır Burdayım

Yeni Malatyaspor Teknik Direkötür İrfan Buz: Herşeylerini ortaya koydular. Söylemedik ama eksiklerimiz çok fazlaydı. Bugünde çok önemli galibiyet aldı

Yeni Malatyaspor'un Alanyaspor'u 1-0 kazandığı maç sonrası açıklama yapan YMS Teknik Direktörü İrfan Buz: "Başta kaptan Adem ve bütün takımı tebrik ediyorum. Herşeylerini ortaya koydular. Söylemedik ama eksiklerimiz çok fazlaydı. Bugünde çok önemli galibiyet aldık" dedi.

Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Buz: "13 haftadır burada değilim 5 haftadır buradayım. Çok fazla geriye bakmadım. Anazli yaparak eksiklerimizi düzelttik. Bizde takım olarak bunu konuşarak daha fazla kompakt olmamız gerektiğine karar verdik. Bizim için 3 puan çok çok önemliydi. Biz yardımcı olabiliyoruz ama sahada olan kişiler önemli. Başta kaptan Adem ve bütün takımı tebrik ediyorum. Herşeylerini ortaya koydular. Söylemedik ama eksiklerimiz çok fazlaydı. Bugünde çok önemli galibiyet aldık. Önemli bir rakibe karşı yaptık bunu. Ama 90 dakika da hakettiğimiz bir galibiyet oldu. Doğum günümde böyle bir hediye almak mutlu etti beni. Yarından sonra Erzurum maçına odaklanacağız." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme