3 Ekim koronavirüs tablosu!

Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Ekim koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Ekim koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 103 bin 219 Kovid-19 testi yapıldı, 1502 kişiye hastalık tanısı konuldu.


TÜRKİYE'DE GÜN GÜN KORONAVİRÜS VAKA VE ÖLÜM TABLOSU! NE KADAR FARK ETTİ?GALERİNİN DEVAMI<p>Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi hız kesmeden kararlılıkla devam ediyor.<br />
Ülkemizde görülen koronavirüsü kapsamında vaka sayıları günlük olarak açıklanıyor. Sağlık Bakanlığı corona virüs canlı verileri kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor. Zaman ilerledikçe tablolardaki büyük değişim dikkat çekiyor.<br />
 

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’deki güncel korona virüs tablosunu paylaştı.

Tabloya göre son 24 saatte 59 kişi korona virüsten hayatını kaybederken, toplam can kaybı 8 bin 384’e yükseldi.
 


 İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 103 bin 219 test yapılırken, bin 502 kişiye de vaka tanısı konuldu. Bu rakamla beraber toplam vaka sayısı ise 323 bin 14 oldu. Bugün iyileşen bin 211 kişiyle birlikte iyileşen toplam hasta sayısı 283 bin 868'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 6.4, toplam ağır hasta sayısının ise bin 470 olduğu açıklandı.


BAKAN KOCA: SONUNDA YENİLEN VİRÜS OLACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 Ekim koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığ açıklamada, ''Bugün tespit edilen 1.502 yeni hastamız var. 59 can kaybımız var. Ağır hasta sayımız kontrol edilebilir seviyede seyrediyor. Yeni hasta sayısını azaltmak zorundayız. Bunun yolu tedbirlere birlikte uymak. Birlik olursak sonunda yenilen virüs olacak.' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme