29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Çetin TATAR Emek Sağlık İş Sendikası Malatya İl Başkanı

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kurulan Cumhuriyetimizin 98. yıldönümünü Millet olarak coşkuyla kutlamaktayız. 

İstiklalini kazanmak için büyük fedakârlıklarla kurtuluş mücadelesi veren şanlı ecdadımız, Cumhuriyetimizi kurmuş ve milli tarihimizin kaydettiği, ulusal anlamda hafızalara kazınan en büyük ve en şanlı bağımsızlık mücadelesinden biri olmuştur.  

Geçmişte kadını, erkeği, çocuğuyla gösterilen büyük gayret ve fedakârlıklarla verdiğimiz bu bağımsızlık mücadelesinden elde ettiğimiz Cumhuriyet; demokrasinin, çağdaşlığın, birlikteliğin temeli olmuştur.

Milletimiz, bugünde hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, birlik ve beraberlik içerisinde, hoşgörüsünü, sağduyusunu kaybetmeden ilerleme yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edecektir.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti ilelebet var olacaktır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutlarım.

Çetin TATAR
Emek Sağlık İş Sendikası
Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme