21. yüzyıl Türk asrı olacaktır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,3 Mayıs dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yıldırım Mesajında;

3 Mayıs 1944, yakın tarihin dönüm noktası, Türk milliyetçilerinin gurur kaynağı, baskı ile zulme karşı en güçlü silahın fikir olduğunu dosta düşmana gösteren sembol bir tarihtir.

“Yaşasın Dünya Türklüğünün Bağımsızlık Savaşı” ve “Esir Türklere Hürriyet” diyen Türk milliyetçileri, türlü işkencelere maruz kalarak tabutluklara mahkûm edilmiştir. 

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve rahmetle andığımız merhum Hüseyin Nihâl Atsız'ın da aralarında bulunduğu 23 şuurlu Türk milliyetçisinin gösterdiği dik duruş, Türk milliyetçiliğinin yolunu aydınlatan bir meşale olmuştur.

Ülkü Ocakları olarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin önderliğinde 3 Mayıs ruhu ile geleceği kavrıyor; çağımızın en büyük mücadele alanları olan endüstri 4.0, yapay zekâ ve yazılım gibi konularda kendini geliştirmiş, Türkiye ve Türk Dünyasına hizmet edecek Türkçü–Turancı nesiller yetiştirmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz.

Kuvvet bulduğumuz ruhu ortaya çıkaran, mücadeleleri ile bizlere örnek olan, Türkçülük-Turancılık ülküsünü yaşatan fikir ve dava adamlarını; Rusların doldurduğu dolma kalem olmak yerine Tanrı Dağlarının kurşun kalemi olmayı seçen, inandıkları yoldan dönmeyen, taviz vermeyen kahraman büyüklerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyoruz.

Liderimizin, Ülkücü Türk gençliğine hedef olarak gösterdiği “21. yüzyıl Türk asrı olacaktır.” sözünü gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ettiğimizi belirtirken, bu vesileyle 3 Mayıs Milliyetçiler Gününüzü kutluyorum.

Bakmadan Geçme