• Haberler
  • Spor
  • 150 Milyon TL Ödenmezse Puan Cezası Geliyor

150 Milyon TL Ödenmezse Puan Cezası Geliyor

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, 150 Milyon TL'lik borcunun ödenmemesi durumunda ay sonunda 3 puanın silineceğini açıkladı.

Bir TV kanalına konuk olan Yeni Malatyaspor kulüp Başkanı Ahmet Yaman, konuyla ilgili bilgiler verdi.

Yaman: "Puan silme cezası geçen ay gelecekti. Kulüpler Birliğiyle bir toplantımız oldu. Normalde geçen ay gelecekti. Bu ay sonunda puan silme cezası gelecek. Kesin gelecek ve 3 puanla başlayacak, artarak devam edecek. Bu yüzden transfer tahtamızın hemen açılması lazım. 3 puan giderse nasıl olacak? 3 ila 6 puan arasında puanımız kesilecek. Ama 3 kesin. 150 milyon TL bulunsa puan silme duracak" dedi.

Başkan Yaman zor bir dönemde kulübü devraldıklarını belirterek: "Takımımıza kulüp başkanı bulunamadı ve takımımıza sahip çıkılmadı. Biz devreye girdik yaparız dedik. Bu süreçten sonra kulübümüzdeki durumu mercek altına aldık. İçler acısıydı. Kulüp ve takım yoktu. Futbolcu yoktu. Bunları toparlamaya çalıştık. Bunlarından üstesinden geldiğimizi düşünüyorum. Güzel bir oluşumla ve kadroyla. Yeniden bir kadro kurduk. Ligde güzel bir şekilde mücadele eden takımımız var.  Bununla beraber borç sıkıntımız devam ediyor. Sponsorumuz yoktur. Takıma hiçbir şekilde sahip çıkılmıyor. Şuan iyi bir şekilde devam ediyoruz. Şu an kulübümüz oturmuş vaziyette" diye konuştu.

HAQİ OSMAN İÇİN 60 MİLYON TL İSTENDİ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, Haqi Osman'a teklif geldiğini belirterek : "Sezon sonunda eğer böyle bir teklif gelirse de benim gözümde Haqi Osman’ın değeri 50-60 milyon" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Yaman, performansıyla dikkat çeken Haqi Osman ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Vuslat TV'ye açıklamada bulunan Yaman, Haqi Osman için teklif geldiğini söyledi. Yaman “Haqi Osman için bir teklif geldi. İsim vermek istemiyorum ama iyi bir teklif geldi. Ama biz satamayacağımızı söyledik. Biz herhangi bir oyuncumuzu satarsak kiminle oynayacağız? Sezon sonunda eğer böyle bir teklif gelirse de benim gözümde Haqi Osman’ın değeri 50-60 milyon. Eğer sezon sonunda olursa da bu transferden gelecek parayı transfer tahtasının önünü açmak için kullanabiliriz”  dedi.

Bakmadan Geçme