Tepehan Arguca'ya 8 Bin 700 Metrelik İçmesuyu İsale Hattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde alt yapı yatırımlarına devam ediyor. MASKİ bu kapsamdaPütürge İlçesi TepehanArguca’ya 8 bin 700 metrelik içmesuyuisale hattı yaptı.

Genel Müdür Mumcu: “8 bin 700 metrelik içmesuyu altyapısı çalışmalarımızı tamamladık”

            Malatya’nın altyapısını güçlendirmek ve modern bir yapı oluşturmak için çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü, şehrin en ücra noktalarına ulaşarak çalışmalarına devam ediyor.

Hedeflerinin sağlam altyapı inşa etmek olduğunu belirten Genel Müdür Ertan Mumcu,“Şehrimizin merkez ve 11ilçesinde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Ulaşamadığımız ilçe, mahalle, mezra kalmaması için titiz çalışmalar yapıyoruz.  Pütürge ilçemizin önemli yatırımlar yaptık, yapamaya da devam ediyoruz. Bu kapsamında TepehanArguca’daki8 bin 700 metrelik içmesuyuisale hattı çalışmalarımızı tamamladık. Mahallemize 2 adet de su deposu inşa ettik.Arguca mahallemizin arazi şartları çok çetindi, bu zorlu şartlara rağmen arkadaşlarımız dağ, tepe demedenArguçay’a temiz içmesuyu ulaştırmak için titiz bir çalışma gerçekleştirdi. Çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından mahallemiz sağlam ve uzun ömürlü bir altyapıya kavuştu. Malatya genelinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme