Konteyner Çarşı'da Trafo Yandı,Esnaf Muhatap Bulamıyor!

konteyner çarşı'da trapo'nun yanması sonucu yaklaşık 20 konteyner da elektrik kesintisi yaşanıyor

6 Şubat Depreminin Ardından insanlar Konteyner kentlerde yaşamaya,esnaflar da konteynerlarda iş faaliyetlerine  başladı. Bunlardan biriside Tecde yürüyüş yolu kayısı araştırma enstitüsü karşısı no:57 (konteyner çarşı)
Haber merkezimize ulaşan bilgiye göre, Tecde yürüyüş yolu kayısı araştırma enstitüsü karşısı no:57 (konteyner çarşı)da sabah saatlerinde trapo’nun yanması sonucu çarşıda faaliyet yürüten yaklaşık 20 konteyner da elektrik kesintisi yaşandığı ve kabloların yandığı bildirildi.
Konteyner çarşı esnafının dikkati ile yangına hemen müdahale edildiği bilgisini veren esnaf,bir konteyner da az hasar olduğunu, ilgili kurumları aradıklarını ancak kurumların sorunla ilgilenmediğini belirttiler.
 Afad bünyesinde olan Konteyner çarşıda yaşanan elektrik sorunu için vatandaşa bilgi verilmesi,yaşanan sorunun acilen çözümlenmesi gerekiyor.Çarşı esnafı  Elektrik olmadan işini yapamadığı gibi günlük ihtiyaçlarını dahi karşılayamıyor.
Tecde yürüyüş yolu kayısı araştırma enstitüsü karşısı no:57 (konteyner çarşı)da yaşanan trapo ve elektrik kesintisi sorunu için esnaf ilgili kurumlardan acilen çözüm bekliyor

 

Bakmadan Geçme