Sadık:'Süreci Hep Birlikte Göreceğiz'

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, büyük takımda oynamak her futbolcunun hayali olduğunu ifade etti.

Süper Ligin ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da devam eden Evkur Yeni Malatyaspor’da  stoper Sadık Çiftpınar, transferine dair açıklamalarda bulundu.  Türkiye’nin iki önemli camiasının kendisiyle ilgilendiğini ifade eden Sadık Çiftpınar,” Benim açımdan çok güzel ve gurur verici bir durum.Kulübünde menfaatleri doğrultusunda süreci yönetimimiz en iyi şekilde değerlendirip son kararı verecekler. Basamak basamak gidiyoruz. Büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayalidir.Ben takımımla birlikte kamptayım ve çalışmalarıma devam ediyorum.İlerleyen günlerde sürecin nasıl ilerlediğini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Şuan sadece takımına odaklandığını ve en iyi şekilde hazırlandığını ifade eden genç stoper, En iyi şekilde çalışarak, eksiklerimi gidermek ve daha iyi performans sergileyerek, milli takımda oynamak istiyorum” dedi.

Bakmadan Geçme