EYMS'da Hazırlıklar Başladı

Evkur Yeni Malatyaspor'da ikinci yarı hazırlıkları Antalya'da başladı. Sarı kırmızılı ekibin kampı 10 gün sürecek.

ikinci yarı hazırlıklarına Antalya'da başlayan Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Erol Bulut, 10 günlük kamp süremiz olacak. 12 ocak'ta Malatya'ya  dönerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. 16-17 Ocak tarihlerinde Ziraat Türkiye Kupası maçı oynayacağız. Hafta sonu ise ligde rakibimiz Göztepe ile karşılaşacağız"dedi.

Gerçekleştirilen devre arası kampında takımın eksiklerini tamamlayacaklarını belirten Bulut,"Hücum ve defans anlamında yaptığımız ufak tefe hataları gidereceğiz. İnşallah ikinci yarı daha az hatayla, daha tempolu ve hücumcu bir Malatya izlettireceğiz. Kampa Guilherme katılmadı, hafif sakatlığı var tedavisi devam ediyor. Guilherme iki gün sonra kampa katılacak. Aynı şekilde Mina iki gün sonra katılacak” diye konuştu.

Sadık Çiftpınar'ın transfer konusunda değinen Bulut," Sadık Çiftpınar, daha 25 yaşında genç bir arkadaşımız. Stoperde oynayan, işini yüzde yüz yapmaya çalışıyor. Her zamanda üzerine koyuyor. Büyük bir mesafe kat etti. Sadık bizden ayrıldığında tabi ki üzüleceğiz ama takımımız bundan karlı çıkacaksa her futbolcunun transferine izin verilir ama mutlaka futbolcuların yerinin dolması ve zamanında gelmesi gerekiyor. İnşallah yönetimimiz ve transfer komitesi bu futbolcuları en kısa zamanda takıma kazandırır” dedi.

Bakmadan Geçme