Zeytin Dalı Hareketi Şerefimizdir

Veysel FIRAT DES Malatya İl Başkanı

ABD ile terör örgütleri üzerinden yaptığımız savaş Zeytin Dalı hareketi ile aşikâr hale gelmiştir.  Bizi tehdit etme küstahlığını gösteren ABD’nin denekleri, Türk’ün gazabının nasıl olduğunu sahiplerine öğretecektir. ABD silahlarıyla donatılmış, tek kullanımlık iradesiz varlıklar kendilerini bir şey sanarak Türkiye gibi bir ülkeyi tehdit edip şov yapmanın cezasını en ağır şekilde ödeyecektir.  Afrin’de bir tek terörist kalmayana kadar silahlar susmayacak, ülkemize düşman bütün unsurlar yok edilene kadar Türk ordusu uyku yüzü görmeyecektir.  Sınırlarımızda fitneye meydan vermemek için gerekirse yıllarca orada kalacağız, gerekirse sınırlarımızı genişleteceğiz.

KILAVUZU KARGA OLAN ABD’NİN SONU BELLİDİR

ABD kendine kılavuz olarak kargayı seçtiği için bir türlü dünyanın temiz hallerinden haberdar olamıyor. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim deriz ya, dostları ve müttefiki terörist olanın kendisi de terörist oluyor.  ABD’nin terörü destekleyip finanse ettiğini dünya âlem biliyor ama maalesef güçlü olduğu için haklı da oluyor. Dünya’nın süper gücü bir devletin terör örgütleriyle iş tutmasının tek mantığı ABD’nin genleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum.  Necip fazıl’ın dediği gibi: Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine çeker…

ZEYTİN DALI BİRİLERİNE BATTI Kİ SOKAĞA ÇAĞIRIYORLAR

Zeytin Dalı HDP denilen partililere batmış olmalı ki Afrin için milleti sokağa davet ederek hainlikte ve küstahlıkta sınır tanımadıklarını gösteriyorlar. Afrin’e yapılan hareketin Kürtlere karşı yapıldığını söyleyip Kürt vatandaşlarımız galeyana getirerek fitne çıkarmaya çalışıyorlar. Elbette bu ihanetleri cezasız kalmayacak.  Başta HDP olmak üzere şunu herkes bilmeli ki, devletlerin varlığına tehdit olanlar dinine ve milliyetine bakılmaksızın yok edilirler. Afrin’dekiler devletimize tehdit oluşturduğu için, Müslüman olsalar da olmasalar da, Türk de olsalar Kürt de olsalar yok edilecektir. İçimizdeki hainlerin de dinine ve milliyetine bakılmadan cezası kesilecektir. Biz Türkiye için değil 100 bin teröristi tüm dünyayı yok ederiz.

Demokrat Eğitimciler Sendikası olarak hükümetimizin aldığı Afrin’e operasyon kararıyla Zeytin Dalı Hareketi’ni icra eden ordumuzun her daim yanındayız ve fert olarak TSK’nın bir askeriyiz. Bu hareket düşmana merhamet gösterilmeden bir tek terörist ve destekçileri kalmayana kadar devam etmelidir.

 Vatandaşlarımızdan olağan üstü hal uygulamasının yürürlükte olduğu ve ülkemizin savaş halinde olduğu unutulmamalıdır. Ülkemizin milli birlik ve beraberliğini bozmak için sokakları adres gösterenlere itibar edilmemelidir. Bu zamanlarda sokaklar tehlikelidir ve devlete isyanın bedeli çok ağır olur. Allah Ülkemizi ve ordumuzu gözüken ve gözükmeyen düşmanlardan koruyup  her türlü savaştan her daim muzaffer çıkarsın. 

Veysel FIRAT

DES Malatya İl Başkanı

Bakmadan Geçme