• Haberler
  • Yaşam
  • Malatyalı Güzellik Uzmanı Burcu Kurtay'a Yılın Ödülü Verildi

Malatyalı Güzellik Uzmanı Burcu Kurtay'a Yılın Ödülü Verildi

İstanbul Avrupa Yakasının gözde mekânı 'Burcu Kurtay Sağlık ve Güzellik Merkezi' Marmara Bölgesinin En İyi ve Prestijli Güzellik Merkezi Ödülüne layık görüldü.

Malatyalı Güzellik Uzmanı Burcu Kurtay'a Yılın Ödülü Verildi

İstanbul Avrupa Yakasının gözde mekânı “Burcu Kurtay Sağlık ve Güzellik Merkezi” Marmara Bölgesinin En İyi ve Prestijli Güzellik Merkezi Ödülüne layık görüldü.

İstanbul’da Holiday İnn Hotel Şişli de düzenlenen 400 seçkin davetlinin katıldığı televizyon program sunucusu Dilara Erentöz ve Öğretim üyesi Betül Baktarhan birlikte sunuculuğunu üstelendiği III. Gold Fame Prestige Awards törenine sahne ve podyum, spor ve noda, iş ve cemiyet hayatından tanınmış sima katıldı. Malatya doğumlu İstanbul da yaşayan Burcu Kurtay Avcılar da hizmet vermekte. Avrupa Yakasının gözde ilçeleri Avcılar, Beylikdüzü, Büyük, Küçükçekmece de elit kesimin sağlıklı yaşamdan güzelliğe adresi olmayı başaran BURCU KURTAY Sağlık ve Güzellik Merkezi, İstanbul Mavi Medya By Hakan Taner Çapın Organizasyon’un düzenlediği III. Gold Fame Prestige Awards’ta “Marmara Bölgesinin En İyi ve Prestijli Güzellik Merkezi” Ödülüne layık görüldü. Muhteşem gecede ödülünü alan @BurcuKurtay kendisini ödüle layık görenlere jüriye teşekkür ederken sevincini çalışma ekibiyle paylaştı. Sanatçı dostu Osman Öztekin’e teşekkür etti. Ödüllü Burcu Kurtay Sağlık ve Güzellik Merkezi’yle iletişim kurmak isteyenler @burcukurtay sosyal medya adresi üzerinden doğrudan iletişim kurabilir.

Bakmadan Geçme