Vali Kaban, Bakan Tüfenkci İle Açılış Ve Etkinliklere Katıldı

Vali Ali Kaban, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte çeşitli açılış ve etkinliklere katıldı.

Vali Ali Kaban, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile birlikte çeşitli açılış ve etkinliklere katıldı.

Vali Kaban ilk olarak Bakan Tüfenkci ve protokol üyeleri ile birlikte Mardin'in Nusaybin ilçesinde 19 Mart 2016 tarihinde PKK'lı teröristlere yönelik sürdürülen operasyonda şehit olan Özel Harekât Polisi Oğuzhan Günaydın'ın mevlidine iştirak etti, ardından da Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen, Türkiye’nin en büyük Fotoğraf Makinesi Müzesinin açılış törenine katıldı.

Vali Kaban, Müzede sergilenen başta Fotoğraf Makineleri olmak üzere her tür aksesuarın bu kadar bol miktarda Malatya da bir araya getirilmesinin ve sergilenmesinin önem arz ettiğini ifade etti.

Vali Kaban, “Bu önemi değerli fotoğraf sanatçısı dostlarımız çok iyi bilirler. Bu alanda yapılan çalışmada çaba sarf eden başta Büyükşehir Belediye Başkanımız ve emeği geçenleri kutluyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Türkiye’nin en büyük Fotoğraf Makinası Müzesinin kurdelesi kesilerek açılışı yapılan müzenin gezilmesinin ardından Vali Kaban, Bakan Tüfenkci ve beraberindekiler ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Tecde Mahallesinde bulunan özel bir kreş ve gündüz bakımevinin açılışını gerçekleştirdiler.

Vali Kaban, Bakan Tüfenkci ile birlikte Kreş ve gündüz bakımevinin açılışının ardından Kadın ve Demokrasi Derneği Malatya Temsilciliğinin Aşure etkinliğine katıldı.

Bakmadan Geçme