ÜİBİS Kupa İle Döndü

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu, Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen üniversiteler arası dağ bisikleti yarışmasına katıldı.

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu, Akdeniz Üniversitesi tarafından düzenlenen üniversiteler arası dağ bisikleti yarışmasına katıldı. 16 farklı üniversite takımının katılım gösterdiği yarışta baylarda takım 3. su bayanlarda ise takım 2.si oldu. Yarışmaya katılan sporcular, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’a yarışta elde ettikleri kupa ve madalyaları takdim etti.  İnönü Üniversitesini Antalya’da güzel bir şekilde temsil ettikleri için takıma teşekkür eden Ahmet Kızılay, başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Takımdan daha iyi dereceler beklediğini belirterek elde edilen başarı ile üniversitenin adını kürsüye taşıdıkları için öğrencilerinden gurur duyduğunu ifade etti. 

 Topluluk başkanı Uğur Özdemir yarış takımının aldığı başarıdan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek topluluk üyelerini tebrik etti ve takımın daha ileri seviyelere gelmesi için neler yapılması gerektiği hususunda Kızılay ile fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

(Özge Sever)

Bakmadan Geçme