Şöhretler, Mucize Dokunuş'la güzelleşiyor!

Aleyna Tilki'den Şeyma Subaşı'ya, Özlem Yıldız'dan Tuna Güzelyurt'a varıncaya kadar onlarca ünlü uzman estetisyen Meliha Barutçu tarafından kurulan Mucize Dokunuş ile güzelleşiyor.

Aleyna Tilki’den Şeyma Subaşı’ya, Özlem Yıldız’dan Tuna Güzelyurt’a varıncaya kadar onlarca ünlü uzman estetisyen Meliha Barutçu tarafından kurulan Mucize Dokunuş ile güzelleşiyor.

Meliha Barutçu yaptığı açıklamada, “Aleyna Tilki’den Şeyma Subaşı’na, Özlem Yıldız’dan Tuna Güzelyurt’a varıncaya kadar geniş bir skalada yer alan kadın ve erkek ünlülere mucize dokunuş gerçekleştiriyoruz. Ekran ve sahne tılsımı denen olayın merkezinde, doğru bakım ve estetik işlemler yer alıyor. Mucize Dokunuş merkezimize gelen her birey, kapıdan çıkarken farklı ve ışıltılı bir kimliğe bürünüyor.

Hayatlara mucize dokunuş

Öyle ki, gizemi bize münhasır olan dokunuşlar sayesinde eşinden ayrılmak üzere olan kadınların eşlerini kendilerine bağımlı hale getirdiğine, manik depresif kimi müşterilerimizin yaşam ışıltısını yakalayarak yeniden hayata bağlandıklarına şahit oluyoruz.

Tüm kurgu kişiye özel fark yaratma üzerine

Mucize Dokunuş, tamamen kişisel fark yaratma üzerine kurgulandı. Merkezimizin kapısından giren her kim olursa olsun, ayrılırken görünüşüne inanamayan ve geride bıraktığı eski halini fotoğraflarında hayretle izleyen bir birey olarak ayrılıyor” dedi.

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan Mucize Dokunuş, kişiye özel olarak tek bir merkez üzerinden hizmet veriyor.

Yorumlar 1
Nevin aka 28 Eylül 2019 09:04

Çok muhteşem bir haber bende 7 cm incelme istiyorum yer neresi bu merkezi nerde bulabilirim

Bakmadan Geçme