Sapanca'da Farkındalık Festivali Yapılıyor

Güral Sapanca Hotel

Dünya Değişim Akademisi’nin her ay Türkiye’nin cennet köşelerinde düzenlediği Farkındalık Festivalleri bu kez Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yapılıyor. 26-27 mayıs tarihlerindeki organizasyona Türkiye’nin dort bir yanından ve yurtdışından gelen 400 katılımcı ile çeşitli Farkındalık çalışmaları yapacak. Festival yeşilin, çam ağaçlarının, tertemiz havanın, Sapanca’nın eşsiz doğasında, 5 yıldızlı bir otelde gerçekleşiyor.

Farkındalık Festivali’ni organize eden Dünya Değişim Akademisi Uzmanları, etkinliğin amacını şöyle açıkladı: Çalışmalar kişiyi fiziksel, duygusal, zihinsel, psikoljik yönden değiştiriyor, geliştiriyor. Bu ayki festival temamız “Değiştir Kendini”. Öncelikle uzmanlarımızca uygulanan nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma, derin gevşeme, konsantrasyon ve enerji merkezi çalışmaları  yapılıyor. Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma ve Depresyondan Özgürleşme Sanatı üzerine etkili özel pratik çalışmalar, söyleşiler sunuluyor. Kişi rahatlıyor, konsantrasyonu, içsel dengesi gelişiyor,  mutlu, sevgi, anlayış dolu oluyor. Aşmak istediği kişisel problemlerine akılcı yaklaşıyor, stresi yönetmeye, öfkeyi fark edip dönüştürmeye, korkudan özgürleşmeye, depresyona gömülmek  yerineyaşama doyasıya sarılma farkındalığına erişiyor. Bu nedenle dünyada uygulana gelen en kadim, güçlü değişim tekniklerini uyguluyoruz ve farkındalık festivalleri düzenliyoruz.

Etkinlikte Oruç tutarken açlık ve susuzluk hissini azaltan, sindirimi düzenleyen ve farkındalığı artıran Değişim Teknikleri de veriliyor. Sakinleştirici, dengeleyici, serinletici bir nefes  tekniği örneği:

•        Dudaklar O biçiminde, dil oluk şeklinde kıvrılılarak dışarı çıkarılır. Dilin oluşturduğu kanaldan hava içe çekilir, sonra burundan verilir. Birkaç kez tekrarlanır.  Susuzluk ve açlık hissi hafifletilir. Ağız kokusu giderilir. Beden ısısı düşer ve sıcaklara dayanmak kolaylaşır.

Yurtdışından da katılımcıları olan Fetsivalde tüm pratik, teorik uygulamalar aynı zamanda İngilizce, İspanyolca, Fransızcaya çevriliyor. Dans gösterileri, eğlendiren, düşündüren farkındalık yaratan söyleşiler ve kitapların da olduğu organizasyon 26 mayıs Cumartesi başladı ve 27 mayıs Pazar bitiyor. Günübirlik katılımlar da mümkün. Ailece de , tek başınıza da iştirak edebileceğiniz, yeşillikler arasında yenilenmenizi sağlayacak katılmaya değer bir haftasonu etkinliği

İletişim

Elçin Erener – 0532 284 17 90

Dünya Değişim Akademisi Halkla İlişkiler

Bakmadan Geçme