Sadık:'Galibiyetimizi Taçlandırmak İstiyoruz'

Evkur Yeni Malatyaspor'un başarılı defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Süper Lig 16. Hafta maçında kendi saha ve seyircileri önünde karşılaşacakları Antalyaspor maçı hazırlıklarının sürdüğü Nurettin Soykan Tesisleri'nde gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

3-1 kazanılan Erzurumspor deplasmanın zor bir deplasman olacağını bildiklerini ifade eden Sadık Çiftpınar,” Erzurumspor seyircisi ile beraber kendi sahasında güzel bir performans sergiliyordu, almış olduğu puanlar ortada zaten. Biz bunun bilinciyle oraya gittik, rakibimiz karşısında eksiklerimizde vardı tabi. Bu eksiklerimizin yokluğunu sahada olan arkadaşlarımız göstermiş olduğu performansla oradan puan veya puanlar almayı hedefliyorduk. Maça Erzurumspor’un baskılı başlayacağını biliyorduk nitekim öylede oldu. Kendi ayağımızdaki topu rakibe vererek penaltından atılan golle yenik duruma düştük. Maçın ikinci yarısında baskı kurarak önde başladık. Son haftalarda beklide böyle bir performans sergilemiyorduk. Öne gitmezsek gol atamayacaktık. Beşiktaş’ın ardından ligde kafa topuyla en çok gol bulan ikinci takımız biz. Maça ağırlığımızı koyduğumuz arkaya goller arka arkaya geldi. Net bir skor ile taraftarlarımızı 90 dakika sonunda mutlu ettik. İnşallah Antalyaspor’a karşıda önümüzdeki hafta iyi bir oyun ve skorla bu deplasmanda almış olduğumuz galibiyeti taçlandırmak istiyoruz”dedi.

Süper Lig’de ikinci seneleri olduğunu takım ve teknik heyetle ile birlikte taraftarların vermiş olduğu destekle iyi işlere imza atıklarını dile getiren Sadık Çiftpınar,” Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz, taraftarlarımızı üzmek istemiyoruz. Antalyaspor maçı da bu şekil olacak. Zaten fikstüre baktığımız zaman ekstra puanlar aldık, ama bir o kadarda kazanacağımız ve kazanacağımızı düşündüğümüz maçlarda puan kayıpları yaşadık. İnşallah bu maç öyle bir maç olmaz. İyi mücadele ederek, iyi futbol sergileyerek taraftarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz. Artık ligin beşinci sırasında olan ve Beşiktaş ile, Galatasaray ve Trabzonspor ile aynı puanda olan bir Malatyaspor var. İç sahada seyircimizin desteği daha fazla hissetmek istiyoruz. Akhisarspor maçında o golü yemeseydik şuan ligin ikincisiydik. Bizim için gerçekten itici bir güç oluyor taraftarlarımız. Biz futbolcular sahada elinden geleni yaparak, taraftarlarımız stada gelerek bizi destekleyerek bütün şehir olarak elimizi, gövdemizi taşın altına koyarsak güzel günler bizi bekliyor diye ben ümit ediyorum. Bir hedef göstermeye gerek yok, hocamız zaten sezon başından itibaren söyledi. Geçen sezonun üzerinde bir performans sergilemek istiyoruz. Daha yukarısını yapacak kapasitemizde var. İnşallah daha iyilerini yaparak, taraftarlarımızı mutlu ederiz” diye konuştu

Bakmadan Geçme