Pütürge'de Provakatörlere Dikkat

Malatya Pötürge ilçesinde Her geçen gün yeni provokatörler ortaya çıktığı yada çıkartıldığı idaa ediliyor

Malatya Pötürge ilçesinde Her geçen gün yeni provokatörler ortaya çıktığı yada çıkartıldığı idaa ediliyor. Bugün Şiro çayı Çengelli köyü yakınlarında reklam tabelasına Kasım Tilbaç bilboard afişi yapıştırıldı. Aradan bir saat geçtikten sonra Reklamın yırtıldığı haberi geldi. Pütürge Saadet partisi Adayı Kasım Tilbaç'a ait bilboard reklam tabelasına yapılan saldırı bölgede halkın ve Parti'nin tepkisine neden oldu.
Şimdiye kadar Pütürge de böyle sorunların yaşanmadığını belirten, yöre halkı.! Son zamanlarda seçim yüzünden birilerin bu tür çirkin ve Pütürgemize yakışmayacak hareketlerde bulunarak, bir şeyler elde etmek istedikleri gayesinde olduklarını ve bunuda başaramayacaklarıni belirttiler.

Konu ile ilgili Bayram Tilbaç sert konuştu. Biz bu seçimi adaletli ve âdil bir sekilde kurallara göre sürdürmek istiyoruz. Bu güne kadar öyle davrandık, öylede kalacağız. Henüz bir saat önce takılmış bilboardlarımızı yırtan çaresiz, zavallı mahlukatlara sesleniyorum, sadece aklınızı başınıza toplayın diyoruz. Sırtınızı başkasına cebinizi de başkasının cebine alıştırmayın. Hak ile haktan yana ol ki değerin olsun. Bu yapılan Şerefsizlikten başka bir şey değildir. Şerefsizlik yapana şerefsiz muamelesi yapmasını biliriz. Milli servete saygın yoksa Pütürge'nin adına saygın olsun. Yazık değilmi. ? Bu bilbolardlar pütürgemizin namusudur. Nasıl biz başkasının Reklamlarına gereken hassasiyeti gösteriyosak herkes için aynı şeyi ifade eder.

Kaynak nissibihaber

Bakmadan Geçme