Myk Üyesi Gül, Avşar'ı Ziyaret Etti

GÜL, MALATYA'DA SIKI BİR ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Erol Gül, MHP İl Başkanı Bülent Avşar’ı parti binasında ziyaret etti.

Bir süre partililer iled e bir araya gelen Gül, “Malatya’da ivme yakalanmış. Başkan Avşar ve ekibi bu anlamda, hakikaten çizgiyi yakalamış. Bundan sonraki süreç de ise, hep birlikte, öncelikle yerel sonrasında da genel seçimlerde canla başla çalışmak”

 

MHP MYK Üyesi Erol Gül, “MHP ‘ne  bu sevginin çığ gibi aktığı bu dönemde adam adama markajla davamızı meselelerimizi ülkedeki  elzem olan sıkıntıları kesinlikle köyümüzde ilimizde ve ilçemizde bunu nakış nakış işlememiz lazım. Malatya daki sosyal demokratik yapı, ve iktisadi durum ve MHP’ nin 48-49 yıllık o şanlı mazisini Malatya’da vermiş olduğu o destansı  mücadelenin,biz Allah nasip ederse önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde taçlandırmamız lazım. Bu işin başarının konumu bu. İlimize teşkilatımıza gelenlerin gidenlerin haddi hesabı yok. Ziyaretler var başkanımız ekibiyle birlikte iadei ziyaretler bulunuyor. Bir rabıta yakalanmış.Bu rabıtayı eyleme dönüştürmemiz lazım. Malatya’da bir rüzgar esti,  karanlık mahluklardan beslenen bir takım unsurlar hemen bir algı operasyonuna başladı.  Alevi vatandaşlarımızın kalmış oldukları semtlerde bir işaretlemeler  .Bir gerilim oluşturulmaya çalışıldı.”ifadelerini kullandı.

Bu bayrağın altında ortak paydada buluştuğumuz herkes bizim kervanımızın bir üyesidir diyen Gül,”Birileri  Malatya’da farklı konumlarda iyi parti diye bir organizasyon içindeler. Samimi bir şekilde  tüm kalbimle ifade ediyorum, dün itibariyle aynı yerde olduğumuz arkadaşlarımız, işi organize edenler dışarda. Buradaki tek hedef MHP ve ülkücü harekatı pasifleştirmek.30 yıldır nerde ne konuşabildiklerini  tahmin ettiğimiz insanlar bize fitne ve fesatlıktan başka bir şey vermediler. Biz şu anda ülke adına bir savaşdayız.Önümüzdeki süreçte il başkanlığımızın çatısı altında, genel merkezimiz bir katkı sağlayacak ve Malatya’da gitmediğimiz yer kalmayacak .”dedi.

BİR KOALİSYON SÖZ KONUSU

MYK Üyesi Gül , “Genel Başkan Yardımcımız Semih beyin açıklamasıda bir koalisyon söz konusu. Bu koalisyonda inşallah hak ve hakkaniyet ölçüsünde olacak. Şunu demiştik 15 temmuz  sonrası hükümete vermiş olduğumuz  destekle bir anayasayı bir türk kimliğini muhafaza edilecek şekilde  muhafaza etmemiz, cumhurbaşkanlığını yasal bir müyedeye çekmemiz, MHP nin devletin fetöden temizleme gayretleri,olarak büyük bir sorumluluk almış durumdayız.

Bizimle ilgili dün AK Partiyi eleştirdiniz bugün aynı yoldasınız gibi ucuz eleştirilere çok radikal cevaplar vermektense, bi,z bir toplumsal  akitin toplumsal yeminin altında bir imzamız var, Sayın Genel Başkanımızın ifadesiyle, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben…”

Bakmadan Geçme