MHP'den Atatürk Ve Cumhuriyet Konulu Sergi

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Kadın Kolları tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Soykan Meydanında Atatürk ve Cumhuriyet Konulu resim sergisi açıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar,Ülkü Ocakları  Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Battalgazi ilçe Başkanı Mesut Samanlı, Kadın Kolları Başkanı Selma  Çiçek ve vatandaşlar katıldı.

MHP Kadın Kolları Başkan Selma  Çiçek,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle  İl kadın Kollarımız tarafından düzenlenen Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim sergisinin açılışını gerçekleştireceklerini ifade ederek, “Türk evvel ahir Şerefli bir birlikteliğin adıdır. Türkiye Türklerindir, Türk dünyasının, Alemi İslam’ın, insanlığın kalbi, ümidi, önderidir. 29 Ekim'i Türklerin bayram kılan ve Bu Ülkeyi bize miras bırakan, Kurucusu, Anafartalar komutanı Gazi Mareşal Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere Tüm Şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle      anıyoruz. Unutmak Tükenmektir. Türk kadınları Atasını, özenin geçmişini asla unutmayacaktır. Ne mutlu türküm “ şeklinde konuştu.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent  Avşar, “ Cumhuriyetimizin 95 nci , kuruluş yılı vesilesiyle Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Kadın Kolları teşkilatımız tarafından düzenlenen Atatürk ve Cumhuriyet konulu Resim sergisinin açılışını gerçekleştirmek için soykan meydanında toplanmış bulunmaktayız. Emeği geçenlere teşekkür ediyor8um. Başta cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve  silah arkadaşları, toprakları vatan yapan Aziz şehitlerimizi minnetle yâd ediyoruz mekânlar cennet olsun” ifadelerini kullandı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal  Fendoğlu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle MHP Kadın Kolları tarafından organize edilen Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim sergisi açılışında bir araya geliyoruz emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,” Bizim için çok önemli, tarihimizde özellikle Türk tarihinin yeniden yazılması sebep olan,  son Türk devletinin reisi   son Türk Devletin baş busu   Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve  silah arkadaşları, Allah gani gani rahmet eylesin, Bizlere  bu cumhuriyeti miras bıraktılar,  Bu gün 95ncisi kutladığımız,  Cumhuriyet Bayramı vatanımıza milletimize,  geleceğimize çocuklarımıza evlatlarımıza  hayırlı uğurlu olsun,  Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla, MHP Malatya İl Kadın Kollarımızın tarafından organize edilen  Atatürk ve Cumhuriyet konulu resim sergisi için buradayız  emeği geçen tüm ülküdaşlarıma dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum  bizler 95 yıllık miras  değil 2 bin yıllık 1971 yılından gelen  mirasının torunlarımız  son yıllarda görmediğim kadarıyla vatandaşlarımızın ve halkımızın  teveccühle  gönüllü olarak, bayram yerinde olmaları beni siyasiyle beni mutlu etti. Bizler mutlaka milli bayramlarımıza sahip çıkmak durumundayız, biz sahip çıkmazsak bu bayramlarımıza orta doğuda ’ki bir ülkeden her hangi bir ülkeden geri kalmayız ve onlara benzeriz, millet olarak milli bayramlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor “dedi.

Proğram sonrası Resim sergisi gezilirken, Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirildi.

Bakmadan Geçme