MHP Doğanşehir İlçe Başkanlığınca İstişare Toplantısı Düzenlendi

MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Selim Güven Başkanlığında Parti Hizmet Binasında Gerçekleştirilen Toplantıda, Yerel Seçim Çalışmaları İle İlgili Görüş Alışverişinde Bulunuldu.

MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Selim Güven Başkanlığında Parti Hizmet Binasında Gerçekleştirilen Toplantıda, Yerel Seçim Çalışmaları İle İlgili Görüş Alışverişinde Bulunuldu. Toplantıya MHP Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Soyer Sükut’ta Katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Doğanşehir İlçe Başkanı Selim Güven Yaptığı Açıklamada “MHP teşkilatı olarak biz bir aileyiz. Partimiz ilçemizde günden güne gelişiyor. Katılımlar oluyor. Doğanşehir Belediye Başkanlığına Aday Adayı Olan Mustafa Soyer Sükut, Hepimizin bildiği gibi bu arkadaşımız, çalışkan, hizmet verecek, yöneticilik yapacak otoriteye sahiptir. Mahalli seçimlerde başarılı olabilmemiz için çok çalışmalıyız. Belediye başkanlığını alarak ilçemizi, modern ve yaşanabilir bir kent haline dönüştürmeliyiz. Bunun İçinde Daha Çok Çalışmamız Gerekmektedir” Dedi.

MHP Doğanşehir Belediye Başkan Aday Adayı Olan Mustafa Soyer Sükut İse Yaptığı Açıklamada “Milliyetçi Hareket Partisi Doğanşehir İlçe Başkanı Selim Güven Ve Yönetimine Vermiş Olduğu Desteklerden Dolayı Teşekkür Ederim” Dedi.

 

KADİR AYDIN

Bakmadan Geçme