Metin Öztürk'ten fotoğraf ziyafeti

Fotoğraf Sanatçısı, Gezgin, Hemşerimiz Metin Öztürk

Fotoğraf Sanatçısı, Gezgin, Hemşerimiz Metin Öztürk, Yeşilyurt Belediyesi Kent Konseyi tarafından “Ustalarla Söyleşiler” programı kapsamında bir sunum ve söyleşi gerçekleştirdi.

Yeşilyurt Kent Konseyi, bu ayki fotoğraf söyleşisi programında Trabzon’dan hemşerimiz Metin Öztürk’ü ağırladı. Yeşilyurt Kent Konseyi konferans salonunda gerçekleşen sunum ve söyleşide Öztürk’ün “Işığında izinde bir yolcu”  adlı sunumu ve “Fotoğraf teknikleri” konulu söyleşisi büyük ilgi ve beğeniyle izlendi. Yaklaşık 200 fotoğraftan oluşan sunumda Trabzon ağırlıklı kareler gösterilirken, az da olsa Malatya ve Güneydoğu illerinden götürtülen vardı. Program sonunda izleyicilerin sorunlarını cevaplandıran usta sanatçı Metin Öztürk, “Her fotoğrafçı mutlaka kendi tarzını geliştirmeli… Çok okumalı ve çok fotoğraf seyretmeli” dedi.

Program sonunda Eski Belediye Başkanlarından, İl Genel Meclisi eski Başkanı, siyasetçi, kanaat önderi ve tanınmış şahsiyetlerden Naci Şavata tarafından Metin Öztürk’e plaket takdim edildi.

Fotoğraf sanatına ve fotoğrafçılara büyük önem verdiklerini hatırlatan Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Berber ise yaptığı konuşmada, “Öztürk bize Karadeniz havası estirdi, Trabzon resitali sundu ve bize tam bir fotoğraf ziyafeti ikram etti. Kendisine yürekten teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme