Mersedes Kadir İkizini Görünce…

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Malatya'ya kazandırdığı Kent Müzesi, Malatyalıların beğenisini kazanırken, günlük ortalama ziyaretçi sayısı 500'ü bulmakta.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın Malatya’ya kazandırdığı Kent Müzesi, Malatyalıların beğenisini kazanırken, günlük ortalama ziyaretçi sayısı 500’ü  bulmakta.

Kent Müzesinin içinde bir çok vefat etmiş ve yaşayan efsaneler bulunurken, Malatya’nın eski yaşam tarzını hayata alan malzemelerde bulunmakta. Kent Müzesi Sorumlusu Bekir Yılmaz, Malatyamızın sevilen isimlerinden  Mersedes Kadiri bularak balmumu ile yapılan ikizinin yanına götürdü. Mersedes Kadir  balmumu ile yapılan maketini görünce sevinip yanında foto çektirdi.

Balmumu Mersedesi müzede gören kadir , müze sorumlusu Bekir Yılmaz’a foto çektirmeyi de ihmal ettirmedi. Müze sorumlusu Yılmaz, Uzun zamandır Mersedes Kadiri müzeyi gezdireceğine dair söz verdiğini, balmumu mersedes kadiri görürken de sevinçten ne yapacağını şaşırdığını dile getirdi.Müze sorumlusu Yılmaz Mersedes Kadir’e müzeyi komple gezdirerek ona güzel bir gün geçirmiş oldu.

Bakmadan Geçme